Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Toni.Drama mladi su kreativci koji su na dobrom putu da stvore vojsku obožavatelja

Foto: Press
1/3
24.11.2022.
u 06:00

Zarazno dobar zvuk njihovih pjesama "Fokus Pokus" i "Imalitumjesta" osvojio je publiku na prvu slušanje i očekuju još dobrih pjesama od njih.

Prije otprilike pola godine kreativci koji čine bend Toni.Drama objavili su prvi singl "Fokus Pokus" i publici predstavili svoj zarazno dobar alternative pop/funk zvuk.

- Nema tu neke velike priče. Mi smo ekipa koja voli mjuzu i sve se više-manje dogodilo spontano. Pronašli smo zajednički "fokus" i nadamo se da ćete se i vi pronaći u našoj priči - rekla je ekipa iz benda kada su objavili "Fokus Pokus". Odličan prijem publike ohrabrio ih je da objave još jedan singl pa su svoje poklonike nedavno razveselili pjesmom "IMALITUMJESTA", čija poruka je jasna - Toni.Drama neće prestati.

"IMALITUMJESTA" je, kako kažu dečki iz benda, pjesma o stvaranju i slijeđenju svojih snova, čak i onim trenutcima u kojima se pojedinac osjeća kao da neuspješno pokušava pronaći svoje mjesto u društvu te, usprkos tom osjećaju besperspektivnosti, nastavlja svoje traganje i rad, a upravo iz toga pronalazi smisao.

Za snimanje spota dečki su tijekom ljeta otputovali na jedan od naših najljepših otoka, a otkrili su i kako je proteklo snimanje:

- Snimanje ovog spota bilo je u isto vrijeme zabavno i idilično, dok smo se s druge strane pronašli u situacijama koje su donijele težinu i duh snimanju ovog spota. Proveli smo tri dana na Dugom otoku, vrlo malo spavali, pržili se na suncu, ali uspjeli smo izvući svaki atom energije da snimimo našu avanturu na moru. Sve je to bilo jako nasumično, iscrpljujuće, no uspjeli smo pronaći vremena da se okupamo i uživamo na kraju dana. Sve krasote ovog snimanja i otoka koje su se na kraju pretvorile u jedan satirični mini film, po drugi put omogućila nam je naša desna ruka projekta, Paula Grandov. Paula nam je zbog svojih korijena na otoku osigurala sve lokacije koje se pojavljuju u spotu te pozvala svog oca, Tomislava Grandova, (iliti Tom Fisha) kojem smo također zahvalni što je odvojio svoje vrijeme i strpljenje kako bi snimio s nama ovaj film, s time da je čovjek dan prije snimanja proveo gaseći požar na otoku. Također želimo zahvaliti i našem snimatelju/montažeru Luki Križancu koji je sa svojom opremom cijeli dan izgarao na suncu i penjao se s nama na svjetionik koji je po meni dragulj ovog spota. Veselimo se daljnjim snimanjima te jedva čekamo da vam prezentiramo što sve ovakav kolektiv može zajedno ostvariti - poručili su.

Prvi veći nastup odradili su 22. listopada u zagrebačkom klubu Peti kupe, kada su nastupili kao predgrupa Natali Dizdar i, sudeći po reakcijama publike koja je uživala u njihovom nastupu, na dobrom su putu da stvore vojsku svojih obožavatelja za koje pripremaju i nove pjesme i nove nastupe u skoroj budućnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije