Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavit će se

Tina Turner imala moždani udar!

'WORLD RIGHTS EXCEPT IRELAND Tina Turner plays O2 Arena, Dublin, Ireland. 26/03/2009 BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 823   USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BASED ON THE CAPTION, IS CONDITIONAL
Foto: BigPictures/PIXSELL
1/4
26.05.2014.
u 11:00

Prema pisanju njemačkog Bilda, Tina Turner imala je blagi moždani udar...

Prema pisanju njemačkog Bilda, Tina Turner imala je blagi moždani udar. Njezin vozač i suradnik Albert izjavio je kako je pjevačica na dobrom putu da se brzo oporavi. U veljači se već pisalo kako je Tina imala moždani, no tada je vijest demantirana uz navode da je imala samo gripu.

Prošle godine Turner se udala za dugogodišnjeg partnera. Svadba je održana u Švicarskoj gdje par živi 20-ak godina.

>>Tina Turner odrekla se američkog državljanstva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije