Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi izlazak

Tamara Ecclestone u jednoj noći potrošila 267 tisuća kuna

tamara
Pixsell
30.01.2013.
u 20:00

Kad im se društvo pridružilo, nasljednica carstva Bernieja Ecclestonea častila je ekipu tijekom noći sa 28 boca šampanjca crystal, bocom grey goose votke i sedam boca crystal rose šampanjca.

Čak je 267 tisuća kuna Tamara Ecclestone potrošila na provod u samo jednoj večeri. Izlazak je počela s prijateljicom u elitnom C restoranu u Londonu, a u duboko dekoltiranoj i kratkoj haljini cijele je večeri isticala svoje poprsje.

Jedva je hodala

Kad im se društvo pridružilo, nasljednica carstva Bernieja Ecclestonea častila je ekipu tijekom noći sa 28 boca šampanjca crystal, bocom grey goose votke i sedam boca crystal rose šampanjca. Veselo društvo nakon večere provod je nastavilo u Aura restoranu, u kojem se Tamara toliko napila da je uz pomoć prijatelja koji su je pridržavali jedva izašla van. Konobaru koji ih je posluživao dala je napojnicu od čak 35 tisuća kuna.

Tuga za bivšim

Mlada bogatašica odnedavno pretjeruje s alkoholom, što posebno brine njezinu majku Slavicu. Prije mjesec dana došla je po kćer na novogodišnju proslavu. Britanske medije tada su preplavile fotografije na kojima Tamara kao da ne zna za sebe. Razlog opijanjima mediji vide u prekidu s biznismenom Omarom Khyamijem nakon što je otkriveno da je tijekom momačke večeri snimio amaterski pornić. Kad se dan nakon ovog provoda otrijeznila, Tamara je na Twitteru napisala da joj je to bio najbolji izlazak zadnjih godina.

Komentara 1

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
21:13 30.01.2013.

Lijep Odgoj, nema što. Jetra joj je zahvalna. Kladim se da je svaki od ovih koji su pili na njen račun, tako dobar i privržen prijatelj, da bi se ponudio bezrezervno za transplantaciju da ustreba. (ovo je sarkazam)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije