Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako čudno

Svi su zabrinuti! Zbog ovih objava obožavatelji, ali i poznati misle da slavna pjevačica treba pomoć

Foto: Profimedia
1/9
14.07.2020.
u 17:20

Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu, hashtag #FreeBritney dobio je novi zamah i sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njom nije u redu.

Fanovi pjevačice Britney Spears ponovno su u strahu za mentalno zdravlje pjevačice. Naime, nakon serije bizarnih objava na Instagramu, hashtag #FreeBritney dobio je novi zamah i sve više njih objavljuje kako se čini da pjevačica suptilno pokazuje da nešto s njom nije u redu. Britney objavljuje videe na kojima pleše, pokazuje odjeću i šali se, no neki smatraju da ona ne kontrolira sama svoj Instagram.

1/10

- Doslovno piše zovite policiju - jedan je od komentara, dok se drugi nadovezuje: - Brišu mi komentare, stvarno me strah.

- Nešto stvarno nije u redu, može li netko provjeriti s policijom?- napisala je jedna pratiteljica,

- Britney, jesi li ok? - pitala je i glumica Sarah Hyland, a glumica raven symone poručila joj je da treba objaviti fotografiju na kojoj ima drugu majicu ili društvo. Naime, Spears je u zadnjih nekoliko mjeseci objavila više fotografija no kojima je u istoj odjeći i s neurednom frizurom i noktima, a osim toga su nestale i neke objave na kojima je s dečkom Samom Asgharijem iako on još uvijek komentira njezine objave.

Nakon više zabrinutih komentara javila se na Instagramu, te napisala kako je sve u redu i da se ona tako inače ponaša, te da želi inspirirati ljude da budu samouvjereni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije