Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crtež obitelji

Supruga Ivice Kostelića objavila kako ju je nacrtao sin Ivan i nasmijala se: Jadno dijete

Foto: pixsell
1/7
17.09.2020.
u 17:05

Elin se dobro nasmijala kada je vidjela crtež sina i podijelila ga je na društvenim mrežama.

Elin Kostelić, supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića na Instagramu je podijelila dvije slike koje je nacrtao njihov sin. Petogodišnji Ivan nacrtao je svoje roditelje, a Elin je nasmijalo kako je nacrtao nju i podijelila je to na društvenoj mreži i napisala:
- Ovo sam ja. Jadno dijete - napisala je Elin i dodala emotikon koji plače od smijeha. Ivica i njegova supruga imaju sinove Ivana i Leona, a ove godine rodile su im se blizanke Kata i Jana. S blizankama je Elin bila u Petrovoj bolnici u trenutku kada se u Zagrebu dogodio potres i Ivica je brzo nakon potresa došao po njih i odveo ih kući.

Foto: Instagram screenshot

Elin se rodila i odrasla je na Islandu, a prije nekoliko godina uspoređujući život u Hrvatskoj i na Islandu te neke naše i njihove životne navike i običaje, rekla je: 

- Žene u Hrvatskoj su više posvećene obitelji, više su doma i spremne su biti doma. Njima to nije nikakva frka da budu doma, kuhaju ručak, čuvaju djecu... Na Islandu je najnormalnije da žena radi kad je trudna i do 36-tog tjedna. S druge strane najnormalnije je da i muž uzima porodiljni dopust i čuva bebu. Muškarac zaradi, a žena je doma. I nije to ništa strašno, ne znači da je to bolje ili lošije. To je jednostavno tako. Ja sam isto kod kuće, doma sam s djecom i meni je to lijepo. Meni je to privilegij zapravo da jesam doma i onda normalno da ću ja usisavati i kuhati kad sam već doma. A muž nije doma i neka on onda zaradi i donese lovu.

1/9

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:31 20.09.2020.

Poor mother!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije