Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ležernom izdanju

Andrija Jarak prebolio koronu pa se vratio na posao, pratiteljima za oko zapeo novi izgled: 'Izgledaš opasno'

Foto: Instagram
1/7
16.09.2020.
u 13:27

"U najboljem društvu", napisao je Jarak pokraj fotografije na kojoj je osvanuo u nešto ležernijem izdanju s raskopčanom košuljom i s bradom

Tri tjedna nakon što je potvrdio da je zaražen koronavirusom, Andrija Jarak vratio se na posao. Reporter Nove TV povratkom na televiziju pohvalio se na svom Instagramu fotografijom na kojoj pozira s voditeljicom Rominom Knežić i fonetičarkom te komunikacijskom stručnjakinjom Gabrijelom Kišiček.

1/6

"U najboljem društvu", napisao je Jarak pokraj fotografije na kojoj je osvanuo u nešto ležernijem izdanju s raskopčanom košuljom i s bradom. Ovo izdanje očito se svidjelo njegovim pratiteljima koji su mu poručili da je "opasan s bradom", ali i "blažen među ženama".

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, da je zaražen, Jarak je potvrdio u telefonskom razgovoru za Večernji list krajem kolovoza. Otkrio je i kako nema izraženih simptoma te da se osjeća dobro.

– Da, pozitivan sam. Radio sam testiranje i pozitivan sam te su mi određena dva tjedna samoizolacije. Nemam značajnijih simptoma i relativno sam dobro, nemam temperaturu. Osjetio sam nekakvu slabost i otišao na testiranje i nalaz je pokazao da sam pozitivan i to je to. Pobijedili smo i teže stvari pa ćemo i koronu – optimističan je bio Jarak. Dva je tjedna proveo u samoizolaciji u kojoj se odmorio od napornog novinarskog tempa, a sada se zdrav, pun elana i odlično raspoložen vratio na posao.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VE
veljača
16:19 16.09.2020.

Zašto se ne brišu vulgarnosti?

RO
roland
15:25 16.09.2020.

Andrija Jarak je jebeni igrač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije