Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
palača negirala poremećaj

Što se događa? Obožavatelji zabrinuti za zdravlje Kate Middleton nakon što je izašla nova fotografija

Duke and Duchess of Cambridge tour of Scotland
Foto: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL
1/9
09.06.2021.
u 23:15

Naime, iako mnogi pišu da Kate Middleton izgleda odlično, te da bi dali sve da imaju njezinu figuru, pogotovo zato što je rodila troje djece - brojni fanovi zabrinuti su da je pretjerano mršava.

Nakon što je vojvotkinja od Cambridgea objavila fotografiju na kojoj prima prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa, osim komplimenata na račun njezina izgleda, neki obožavatelji izrazili su i zabrinutost. Naime, iako mnogi pišu da Kate Middleton izgleda odlično, te da bi dali sve da imaju njezinu figuru, pogotovo zato što je rodila troje djece - brojni fanovi zabrinuti su da je pretjerano mršava. 
Neki su zaključili da je sve to zbog poremećaja u prehrani s kojim se navodno borila već 2011. godine, te zbog kojeg su joj dali nadimak 'vojvotkinja koja nestaje'. 

 

U to vrijeme palača je negirala da Middleton ima poremećaj, no obožavateji tvrde kako se njezina kilaža drastično promijenila usporedno s onom koju je imala prije udaje za princa Willliama

Ako je istina da se Vojvotkina bori s poremećajem u prehrani, ne bi bila prva s tim u obiteji. Princeza Diana bolovala je od bulimije.
Ispričala je to u tajnim snimkama koje je snimila, te koje je kasnije iskoristio Andrew Morton za knjigu 'Diana: Her True Story'. Tada je opisala kako se osjećala 29. srpnja 1981. na dan vjenčanja koje je diljem svijeta pred TV ekranima pratilo  750 milijuna ljudi. Ispričala je kako je dva dana uoči vjenčanja na generalnoj probi imala dojam da će se srušiti jer joj je tijekom cijelih zaruka i dva dana uoči vjenčanja u mislima bila samo Camilla Parker Bowles.

– Noć prije vjenčanja povraćala sam, probudila se bulimija. Nitko nije shvaćao što se zapravo događa. Kada sam se probudila na dan vjenčanja, u srijedu, bila sam jako smirena i osjećala sam se kao janje pred klanje. Svi oko mene bili su sretni, ali ja se nisam tako osjećala. Dok sam hodala prema oltaru, pogledom sam tražila Camillu, znala sam da je tu negdje. Svog muža cijelo sam vrijeme zaljubljeno promatrala i znam da sam mislila kako sam najsretnija djevojka na svijetu. Pomislila sam; on će se brinuti za mene. Kako sam samo pogriješila. U jednom trenutku ugledala sam Camillu i pokraj nje njezina sina Toma. Još uvijek pamtim svaki detalj na njoj u tom trenutku – ispričala je princeza.

VIDEO Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
valter56
08:35 10.06.2021.

stvarno mi nije jasno u što se ovaj portal pretvorio. I još nudite premium, uz plaćanje!!! Engleze generalno ne mogu vidit zbog politike prema nama, prirodni su nam neprijatelji. Kraljevski paraziti ne znam koga interesiraju. Vi svaki dan, te se pojavila u ovom, te onom, te rekla ovo, rekli ono, ime, izgleda mršavo, izgleda debelo...ma koga u Hrvatskoj to interesira, englezi a posebno njihova kraljevska obitelj?? Mene, očito, ali kliknuo sam na ovo samo da napišem ovaj komentar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije