Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vole se

Ljubav cvjeta! Željan iz 'Ljubav je na selu' objavio novu fotku sa Samantom, ovo joj je poručio

Foto: Facebook
1/10
09.06.2021.
u 21:48

Željan je vezu sa Samantom potvrdio i na društvenim mrežama, a sada je svoj odabranici posvetio lijepe riječi.

Iza nas je 13. sezona popularnog RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', a u finalnoj emisiji gledatelji su ostali iznenađeni nekim ljubavnim raspletima. Bračanin Željan Arnerić koji je ljubav tražio na imanju kod Raseme u finalnoj emisiji priznao je da je na jednom tulumu zaiskrilo između njega i Ivane iz Sarajeva koja je bila na farmi Jurice Živodera koji je izbačen iz showa zbog tetovaže s nacističkim obilježjima. 

Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala, a nedugo nakon što su nastavili odvojenim putevima Željan se zaljubio u Samantu koja je boravila kod Nevena Landeka. Nakon finalne emisije Željan je ispričao zbog čega je pukla ljubav s Ivanom, ali i kako je započela romansa sa Samantom. 

Željan je vezu sa Samantom potvrdio i na društvenim mrežama, a sada je svoj odabranici posvetio lijepe riječi. 

"Emotivno obogaćeni kad smo zajedno, hiperaktivni, svojeglavi, buntovni, možda ponekad i nesigurni, ali kad smo zajedno dajemo mir jedno drugome i zato ti hvala" napisao je željan uz fotografiju sa Samantom na kojoj se vidi koliko su bliski. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Zadranka je u ovoj sezoni popularnog RTL-ova showa privukla pozornost kad se s Nevenom ljubila u gepeku njegova automobila. – Iz čistog mira me poljubio u gepeku, nisam se ni nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to je posebna vrsta romantike – izjavila je Samanta u emisiji. Nakon što je Nevenova "zlatna djevojka" pronašla ljubav sa Željanom, Željan se odlučio ispričati Nevenu i napisao mu je poruku na njegovu profilu na Facebooku. "Imam potrebu da ti se ispričam, nadam se da se ne ljutiš, srce ne bira, oprosti još jednom", napisao je Željan. Od Nevena je dobio sljedeći odgovor: "Nemaš se ti meni što ispričavati, nek vam je sa srećom." Željan mu je zahvalio na iskrenom odgovoru.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:48 09.06.2021.

Samanta vrati se da te Neven još jednom zažvali a onda možeš ić

VR
vruljica
19:24 10.06.2021.

Ne pomaže filter.

DH
dado huljak
16:50 10.06.2021.

neka se vrati nevenu da se natezeju u gepeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije