Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio na facebooku

Stanković pokazao poruku koju je poslao gostu koji mu stiže u nedjelju: 'Zbilja je ažuran!'

Foto: Screenshot/HRT
1/11
02.10.2023.
u 16:20

Prošle nedjelje 1. listopada u emisiju mu je stigla Maja Ðerek, najpoznatija zviždačica koja je nedavno dobila otkaz, a novog gosta još nije otkrio

Voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković (53) na Facebooku emisije objavio je da je pozvao novog gosta koji mu stiže ove nedjelje 8. listopada u emisiju, no nije otkrio o kome se radi.

Podijelio je fotografiju SMS-a kojeg mu je poslao, a na koji je gost odgovorio: "Dobar dan, može"

- Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast! A.Stanković - napisao je uz fotografiju.

Inače, prošle nedjelje 1. listopada u emisiju mu je stigla Maja Ðerek, najpoznatija zviždačica koja je nedavno dobila otkaz.  

"Glasna je, beskompromisna i kaže da se bori protiv korupcije. U Državnim nekretninama i u splitskoj gradskoj upravi nisu to baš tako shvatili pa je dobila otkaz. Maja Ðerek gošća emisije Nedjeljom u 2",  tako je najavio na Facebooku.

1/3

Podsjetimo, 

Stanković je prije početka 24. sezone otkrio da gledatelje čeka i novi studio, a onda je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

- Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina - rekao je te dodao da nema razloga biti nezadovoljan.

Osim toga osvrnuo se i na goste u ovoj sezoni.

- Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju - kazao je te dodao i kako mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija.

VIDEO: Edo Maajka kod Stankovića

VEZANI ČLANCI

U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

- Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji - otkrio je Stanković.

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube: 'Sjajni ste, ali nerado vas gledaju'

Komentara 5

PO
poluvodič
20:49 02.10.2023.

Dolazi narko boss Z.M.

OK
okolokere
20:30 02.10.2023.

S obziroma da Nu2 vodi jedan čovjek preko 20 godina vrijeme je da sva djeca u školama uče o njegovoj depresiji i revolucionarnom radu! Također sva djeca na njegovom primjeru trebaju jednom zauvijek naučiti da je jedina prava objektivnost ona Ace Stankovića. Njegov izbor gostiju trijumf je rvackog novinarstva i svatko tko u Nu2 vidi dokaz raja u kojem živimo sačuvao je zdravi razum.

DU
Deleted user
18:11 02.10.2023.

Ima vas tri koji dislajkate😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije