Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZAKONILI VEZU

Srpska transrodna pjevačica udala se za mostarskog poduzetnika i sportaša

Beograd: Music Week Bar održan u okviru festivala Cloud Ada
Foto: Stefan Tomasevic
1/2
20.10.2021.
u 08:00

– Prije nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog je trenutka nije odvukao od toga niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jest, zato je odlučio da je oženi – kazao je ovaj neimenovani izvor

Transrodna pjevačica Electra Elite udala se u Mostaru za poduzetnika i sportaša Nenada Vujanovića. Kako doznaje Express.ba, pjevačica je prije tri dana doputovala iz Zuricha u Sarajevo, gdje je odsjela sa prijateljima.

U subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizirano u Mostaru. Ovom činu prisustvovalo je oko 200 uzvanika, koji su bili uz Electru u ovom važnom trenutku i životnom preokretu. 

– Electru je krajem kolovoza ovdje zaprosio biznismen koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se u svibnju, tijekom njena boravka u Bosni i Hercegovini i ostali u kontaktu, a ubrzo su započeli vezu. On ju je nekoliko puta posjetio u Zurichu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos – rekao je za Express izvor blizak ovome paru.  Nenadu ne smeta njen posao, naprotiv – podržava je. 

– Prije nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi prostitucijom i šoubiznisom. Nijednog je trenutka nije odvukao od toga niti joj je predlagao da promijeni zanimanje. Naprotiv, zavolio ju je takvu kakva jest, zato je odlučio da je oženi – kazao je ovaj neimenovani izvor. 

Inače, Electra je rođena u Kninu, zatim se odselila u Beograd, a od 2000. živi u Švicarskoj. Iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila podršku svoje obitelji, a bivša supruga sada joj je najbolja prijateljica. 

Prvu pjesmu objavila je u Srbiji u rujnu 2020. godine, a odmah se našla u YouTube trendingu.  

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena'  

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
08:50 20.10.2021.

Dakle dva pedera.

Avatar Dokman
Dokman
08:27 20.10.2021.

Ako je taj transrodni imao ženu i napravio je dvoje djece, onda je onaj potuzetnik gay. Točka.

ZH
zhecko
08:52 20.10.2021.

Koga briga ! Pišite o normalnim ljudima koji su nešto pozitivno uradili ! 😡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije