Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sretne vijesti za Luku Modrića: 'U obitelj stiže još jedna beba'

U sljedećoj godini Luka će se često “vraćati u prošlost” jer će upravo njegova prošlost biti inspiracija medijima da dokumentiraju njegov put. A kako Luka voli djecu, proširit će se obitelj novom bebom.
10. studenoga 2019. u 09:00 14 komentara 98124 prikaza
Foto: Gtres/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Što to ima u zvijezdama da sportaš postane svjetski poznat? Uvijek se misli da je to “sretna zvijezda” pomogla. Upravo kod vrhunskih hrvatskih sportaša, koji su p svojim uspjesima postali poznati u cijelom svijetu i postali naši nacionalni heroji (Kostelići, Luka Modrić) nebo pokazuje jednu “tešku” i napetu sliku.

EKSKLUZIVNO Luka Modrić: Otac je bio užasnut kad je pronašao beživotno tijelo obliveno krvlju

Luka je vrlo emotivna osoba. Upravo te snažne, istinske i duboke emocije davale su mu nadljudsku snagu da izdrži sve udarce života, sve naporne treninge, sve usputne prepreke i da postane to što je danas – vrhunski svjetski poznati sportaš, kojem se dive simpatizeri i prijatelji, a respektiraju konkurenti. Njegovo su odrastanje pratile obiteljske tragedije i kolektivna stradanja. Uz njega su cijelo vrijeme bili smrt i život smjenjujući se u borbi.

KAPETAN HRVATSKE Vanja i Luka: Jedan dugi telefonski poziv bio je samo početak najljepše ljubavne priče

Luka je upravo rođen pod takvom zvijezdom koja mu daje snagu da se nosi sa svojom sudbinom, da iz smrti stvori novi život (u prenesenom i u stvarnom smislu). On se nosi sa svojom sudbinom, ali i sa sudbinom kolektiva – naroda, tima, reprezentacije. Kao da kaže – “prebacite dio svojeg bremena meni i ja ću ga nositi za vas”. Muški autoriteti su ga naučili da se ne žali, da ide dalje, da drži do obećanja, da samo naporan posao vodi do uspjeha, da cijeni i nosi u srcu ono što voli i što mu je sveto. Što dijete dobije u odgoju u svojoj obitelji do pete godine, to nosi cijeli život u sebi duboko urezano u podsvijest. Obitelj mu je jako važna i potrebna. Ona je izvor njegove inspiracije i njegova oaza.

Luka Modrić i Mario Mandžukić EKSKLUZIVNO Modrić otkrio zbog čega se posvađao s Mandžom: 'Tri godine trajala je tišina...'

Pragmatično inteligentan, Luka zna promisliti kada pogriješi i korigirati sebe. Voli glamur. Uživa u lijepim stvarima, u kvaliteti života koju sebi može priuštiti. Važan je ne samo za ljude koje voli nego i za stvari koje ga podsjećaju na prošlost i daju emocionalnu vezu s korijenima. Njegova su psihoterapija bakine priče, stavovi i izreke običnih ljudi. Osjetljiv je na nepravdu i na diskriminaciju ljudi po bilo kojoj osnovi i u tom slučaju spreman je konkretno pomoći. U sljedećoj godini Luka će se često “vraćati u prošlost” jer će upravo njegova prošlost biti inspiracija medijima da dokumentiraju njegov put. Osim biografije, nazire se početak filmske priče. A kako Luka voli djecu, proširit će se obitelj novom bebom.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO