Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Vanja i Luka: Jedan dugi telefonski poziv bio je samo početak najljepše ljubavne priče

Foto: Robert Anic/Pixsell
1/13
03.11.2019.
u 20:00

Vanja je oduvijek bila važan dio Lukinog života, a nerijetko se u medijima o njoj pisalo kao o osobi koja ima zadnju riječ kada su u pitanju bitne odluke za Lukinu karijeru.

Nogometaši i njihove supruge oduvijek su intrigirali javnost. Tome ide u korist i činjenica da se o njihovim životima isprepletenim brojnim ljubavnim zavrzlamama snimila i serija 'Žene nogometaša', koju smo imali prilike gledati i na našoj televiziji početkom 2000-ih. No, brak Vanje i Luke Modrić ipak ne spada u skandalozne ljubavi pune prevara, kao što je onaj Waynea i Coleen Rooney o kojem u posljednje vrijeme bruje mediji.

Vanja Bosnić Luku je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za nogometni klub Dinamo Zagreb. Iako je prvi susret bio u jednom zagrebačkom kafiću davne 2004. godine, legenda kaže kako su se prvi put ozbiljno čuli telefonski i već tu dogodio se onaj ‘klik’. Njihov razgovor trajao je čak tri sata, dovoljno da Lukina osobnost osvoji lijepu Vanju.

– Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – opisala je tadašnjeg zaručnika u jednom intervjuu za medije. – Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije – rekla je još prije Vanja, priznajući da je za njih brak samo formalnost.

Autobiografija Luke Modrića 'Moja igra' od ponedjeljka se u distribuciji Večernjeg lista može naći na kioscima po cijeni od 129 kuna

Svadbeno slavlje odgađali su zbog brojnih obaveza, no ubrzo nakon što je Vanja ostala trudna, u svibnju 2010. godine, kod matičara su službeno postali obitelj Modrić. Ležerno obučeni, pokušali su izbjeći medije koji su ih u popodnevnima satima uhvatili ispred zagrebačkog restorana Okrugljak, gdje su vjenčanje proslavili u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Ubrzo nakon toga, rodio se Ivano, prvo dijete Vanje i Luke. Veliko crkveno slavlje napravili su nakon nekoliko mjeseci, u lipnju 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara tada dopratio Zdravko Mamić. Veliko slavlje nastavilo se u hotelu Westin, gdje su pjevali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na vjenčanju godine bile su mnoge poznate osobe - Tatjana Jurić, Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Eduardo da Silva, Silvio Marić, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Tomo Šokota, Boško Balaban te mnogi drugi.

Foto: Reuters/Pixsell

Vanja je oduvijek bila važan dio Lukinog života, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Nerijetko se u medijima o njoj pisalo kao o osobi koja ima zadnju riječ kada su u pitanju bitne odluke za Lukinu karijeru. Prati sve Lukine utakmice te ponosno stoji uz njega i u pobjedi i u porazu.

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja, koja snima sve Lukine utakmice te ih s njime analizira.

Foto: imdb

 Iako o privatnom životu ne govore puno, ponekom romantičnom objavom i slatkim riječima, igrač Real Madrida oduševi pratitelje i obožavatelje diljem svijeta. Osim sina Ivana (9), par je dobio i dvije kćeri, Emu (6) i Sofiju (2), čije fotografije ponosni tata često objavljuje na društvenim mrežama.

Komentara 4

FJ
fjdanm
20:31 03.11.2019.

Prelijepa obitelj - Vanja i Luka, svako vam dobro želimo. Bvb

AN
Antonio1952
20:20 03.11.2019.

Kako moze Mamic bit los decko kad mu je sve sredio, cak i doveo do oltara.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:24 03.11.2019.

Sto bi bio Modric da nije nogometas? Junfer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije