Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Sonja Kovač pokazala je kako je pospremila walk-in ormar, ali i torbu od 18.000 kn

Foto: Instagram
1/12
27.04.2021.
u 13:57

Sada je pokazala kako je uredila luksuzni walk-in ormar uz video u kojem je pokazala kako je ormar izgledao prije no što je u njega pospremila svoju najdražu odjeću.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač (36) početkom je godine napokon završila potragu za novim domom u kojem će živjeti s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem.

Sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrila u siječnju na društvenim mrežama uz romantičnu fotografiju iz novog zagrebačkog doma. Sada je pokazala kako je uredila luksuzni walk-in ormar uz video u kojem je pokazala kako je ormar izgledao prije no što je u njega spremila svoju najdražu odjeću.  U ormaru posebno mjesto ima torba brenda Dior, koja stoji oko 18.000 kuna, torba koju Sonja ima u ormaru više ne postoji na stranicama luksuznog brenda, no slični modeli istog oblika dostupni su i iznimno popularni. 

 

"Zamislite da je zaista ovako jednostavno! Možda s čarobnim štapićem. Istina je – trebalo mi je dobrih tjedan dana da složim cijeli ormar, a ovdje vidite samo polovicu jer cijeli jednostavno ne stane u kadar."
– Znam da ste jedva čekali vidjeti moj walk-in ormar! Ja oduševljenje nisam mogla sakriti! Napokon vam otkrivam – i to ne jedan! Već sva 4 ormara! Svaki ima svoj faktor! Koji je vama najbolji? U videu pogledajte kako izgleda cijela procedura od odlaska u salon, crtanja te biranja materijala, preko izmjere do montaže, kako biste i vi imali savršene ugradbene ormare! Ako vas zanima opširnije, imate i cijeli video na mom YouTube kanalu!! – ranije.

Inače, Sonja i Goran u vezi su više od osam godina, a unatoč tome rijetko ga se može vidjeti na društvenim mrežama. Par je spojila strast prema putovanjima, ali i pokeru, zahvaljujući kojem je Goran prije pandemije putovao diljem svijeta i osvajao turnire. Obožavatelji su u komentarima pisali koliko su oduševljeni stanom, ali i posebnom prigodom koja se poklopila baš na tjedan selidbe. Naime, taj tjedan zaljubljeni par je slavio i devetu godišnjicu veze. 

VIDEO Zagrepčanku Mirtu (23) prati 4,9 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične!

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:44 04.05.2021.

ćujem fektari okolo da nekog promovira

BA
bajos
19:03 27.04.2021.

Torba od 18.000 kn😱😱😱😱 I jos ju mora nosit.. Pa ja se vozim u autu od 18.000 kn😀😀

DU
Deleted user
14:53 27.04.2021.

Ovo mi je jedna od rijetkih simpatičnih hrvatskih glumica-pjevačica i tome slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije