Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAO IH FACEBOOK

Društvene mreže bruje! Jedan par ovogodišnje sezone 'Ljubavi na selu' navodno je već u braku

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/7
26.04.2021.
u 14:49

Suzy je na Facebooku stavila Zoranovo prezime, a neki gledatelji su u komentarima ispod članaka napisali kako su njih dvoje u braku već šest mjeseci.

Zahuktala se nova sezona popularnog RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", a među sudionicima su krenule iskre. No, sudeći po društvenim mrežama, jedan je par već u braku! Naime, nije tajna da je ova sezona snimljena prošlog ljeta, kada su epidemiološke prilike bile povoljne.

Foto: Facebook/TS Auris

Od tada je prošlo skoro godinu dana, a izgleda da je farmer Zoran Stričević pronašao suprugu u Suzy. Naime, Suzy je na Facebooku stavila njegovo prezime, a neki gledatelji su u komentarima ispod članaka napisali kako su njih dvoje u braku već šest mjeseci. 

Podsjetimo, Zoran je i prije nego je doveo svoje djevojke na farmu voditeljici Aniti kazao kako je već našao onu pravu. 

Foto: RTL

Naime, na prvom tulumu se ljubio sa Suzy, a tada je priznao i kako se od posljednjeg snimanja s njom vidio čak dva puta, te da je otišao kod nje u salon na šišanje. Kandidatkinje su nakon prvog dana bile uvjerene kako njih dvoje već spavaju skupa. 

Zoran je umirovljeni ratni veteran kojeg je u show prijavila njegova kći jer se razveo prije 14 godina i previše je vremena proveo sam. Kako je kazao u showu, traži iskrenu osobu koja nije sklona lažima i provokacijama.

Za komentar smo pitali i RTL. no iz njihove službe za odnose s javnošću nisu nam potvrdili ali ni opovrgnuli da su Zoran i Suzy već u braku.

- Omiljena RTL-ova emisija 'Ljubav je na selu' dosad je već iznjedrila 15 brakova i 18-ero djece farmera, a posebno smo sretni i ponosni što je i 13. sezona, koja je snimana 2020. godine, a trenutno se emitira, bila itekako plodna što se tiče veza i brakova. Sve nove, uzbudljive avanture na imanjima farmera, romantične spojeve i ljubavne iskrice koje su se dogodile do kraja sezone gledatelji će, kao i dosad, imati priliku vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u. S više od pola milijuna vjernih gledatelja svake večeri, 13. sezona 'Ljubav je na selu' potvrđuje svoj status jedne od najgledanijih zabavnih emisija na komercijalnim televizijama, poručili su s RTL-a. 

Pogledajte video: Mirta Miler je zagrebačka majstorica transformacije koju prati više od 5 milijuna ljudi 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije