Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GRISELDA'

Sofia Vergara otvoreno o obiteljskoj tragediji: 'Brata su mi ubili narkodileri'

USA - America's Got Talent Season 18 Finale Live Show Red Carpet - Pasadena
Foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net
1/10
04.02.2024.
u 15:57

Kad umre netko tako poseban, dobar otac i brat, to uništava obitelj. Moji majka i otac nikada nisu bili isti. Moj drugi brat, koji mu je bio vrlo blizak, zbog traume je postao alkoholičar, a potom i ovisnik o cracku, kazale je glumica

Kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara (51) ponovno je na naslovnicama  svjetskih medija zahvaljujući ulozi u seriji "Griselda", u kojoj je odlično portretirala zloglasnu narko dilericu Griseldu Blanco. Zahvaljujući seriji "Moderna obitelj" prije četiri godine bila je najplaćenija glumica na svijetu, a u razgovoru za Daily Mail kazala je kako joj je novac uvijek bio drag. 

Vergara je od 2015. do 2023. godine bila u braku s kolegom  Joeom Manganiellom (47), a jedan od razoga razvoda bio je i što je on htio djecu, a ona ne. 

- Zamislite, kada bi to dijete imalo 10 godina, ja bi već napunila 60. Pa ja bih bila baka - kazala je glumica, koja već ima 32-godišnjeg sina Manolla. Njega je dobila s prvim suprugom kada joj je bilo samo 18 godina. 

Glumica se prisjetila odrastanja u Kolumbiji i obiteljske tragedije. Njezin najstariji brat Rafael ubijen je od strane narkokartela.

- Nažalost, u Kolumbiji su u to vrijeme pipci narko prometa bili posvuda. Ne mogu vam reći da su svi bili dileri droge, jer to nije istina. Ali, na primjer, ako ste arhitekt, tko je kupovao stanove? Ako imate autosalon, tko kupuje automobile? Narkosi. Znao si tko su narkosi.

Sve je bilo dirnuto njima. Moj brat je bio drag dečko. Ali donio je po  grešnu odluku i nažalost platio za to. Svi smo to platili, kazala je Vergara i dodala da je to zauvijek promijenilo njenu obitelj. 

VEZANI ČLANCI: 

- Kad umre netko tako poseban, dobar otac i brat, to uništava obitelj. Moji majka i otac nikada nisu bili isti. Moj drugi brat, koji mu je bio vrlo blizak, zbog traume je postao alkoholičar, a potom i ovisnik o cracku - dodala je.

Ovakve tragedije događale su se u obiteljima diljem Kolumbije. 

- Ne znam niti jednu priču o dileru droge koja je imala sretan završetak. U nekom su trenutku u zatvoru, ili mrtvi, ili bježe, ili više nikoga ne mogu vidjeti ili im je cijela obitelj uništena, kazala je Vergara koja je  prvi put saznala za Blanco nakon što se preselila u SAD u kasnim 90-ima i sjeća se da je bila iznenađena što nije bila poznatija u Kolumbiji. 

- Odrastala sam u 70-ima, 80-ima, 90-ima, kada je trgovina narkoticima bila užasna u Kolumbiji. Svi smo znali tko su oni. Uvijek su bili u vijestima. Zatim, mnogo godina kasnije, pročitala sam članak o toj ženi koja je bila veliki narkobos. A ja kažem: “Može li to žena? Ludo je!". Tada sam se stvarno zainteresirala, rekla je Vergara. 

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije