Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni žena ni muškarac

Slavni pjevač vodi rat između uma i tijela: 'Ne osjećam se kao muškarac'

Foto: Instagram
1/4
21.03.2019.
u 15:23

Vjerujem kako ljubav ne bira i da se ne zaljubljujemo u nečije genitalije, već u ljude - objasnio je Sam Smith koji je istražujući pojam nebinarnog rodnog identiteta shvatio kako pripada upravo toj skupini ljudi.

Engleski pjevač Sam Smith shvatio je da se ne osjeća niti kao žena, niti kao muškarac. Osobe koje se identificiraju kao 'nebinarne osobe' se ne identificiraju kao žena ili muškarac, a pjevač je istraživajući taj pojam shvatio da on pripada upravo toj skupini.

- Oduvijek sam vodio rat između svog tijela i uma - priznao je u razgovoru s glumicom Jameela Jamil i dodao kako nekada razmišlja kao žena.

- Propitivao sam želim li promjenu spola i još uvijek o tome razmišljam - ispričao je pjevač koji je javnosti priznao da je homoseksualac još 2014. godine.



- Izlazio sam s muškarcima koji se smatrali heteroseksualcima. Vjerujem kako ljubav ne bira i da se ne zaljubljujemo u nečije genitalije, već u ljude - objasnio je Smith koji je istražujući pojam nebinarnog rodnog identiteta shvatio kako pripada upravo toj skupini ljudi.



-Nisam muško ili žensko, mislim da plutam negdje između. Sve je u spektru - objasnio je pjevač koji nije jedini s ovom rodnom identifikacijom. Naime, prošle godine pripadnik ‘Lige pravde’, glumac Ezra Miller također se izjasnio kao osoba nebinarnog identiteta.
Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
16:14 21.03.2019.

Večernji se također ne može odlučiti hoće li biti glasilo regiona ili devijantnih spolnih i nespolnih "manjina" koje u stvarnom životu nisu zastupljene, ne u promilima, već niti u ppm-ima.

DO
dopizdilomi
15:40 21.03.2019.

Nekada su takve stavljali u određene ustanove za rehabilitaciju.

SP
Spezispezi
15:52 21.03.2019.

smanji malo unos boba i bijeloga već će ti biti bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije