Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARLON WAYANS

Slavni glumac otkrio: 'Imam kćer koja je postala sin, prvo sam poricao a sad to prihvaćam'

Marlon Wayans
Foto: Profimedia
1/4
19.11.2023.
u 23:00

- Želim da moja djeca budu slobodna. Želim da budu slobodni u duhu, slobodni u mislima, slobodni da budu ono što jesu. Što više poznajete sebe, to više možete vladati sobom, što više živite svoju istinu, to je vaše postojanje sretnije. Dakle, ako to ne mogu dobiti u kućanstvu s ocem i majkom, kako da ih, dovraga, pošaljem u svijet s takvim samopouzdanjem?, kazao je glumac

Poznati komičar Marlon Wayans (51) gostovao je u radijskoj emisiji "The Breakfast Club" gdje je govorio kako je biti otac transrodnog djeteta. Wayans je napravio i specijal Skittles or Rainbow Child, u kojem govori o tranziciji svog 23-godišnjeg sina. 

- Imam kćer koja je postala sin. Moja kći Amai sada je Kai, i tako, pričam o tranziciji. Ne njegovoj tranziciji, nego mojoj kao roditelja, od neznanja i poricanja do potpune bezuvjetne ljubavi i prihvaćanja, kazao je Wayans, kojeg najbolje znamo po ulogama u filmovima "Mrak film 1 i 2", i "Mrak komadi". 

U svom intervjuu za "The Breakfast Club", Wayans je pokušao upotrijebiti odgovarajuće zamjenice za svog sina unatoč tome što je nekoliko puta pogriješio. Važno je, rekao je Wayans, osigurati da se njegov sin osjeća potpuno slobodnim u svojoj koži.

 

- Želim da moja djeca budu slobodna. Želim da budu slobodni u duhu, slobodni u mislima, slobodni da budu ono što jesu. Što više poznajete sebe, to više možete vladati sobom, što više živite svoju istinu, to je vaše postojanje sretnije. Dakle, ako to ne mogu dobiti u kućanstvu s ocem i majkom, kako da ih, dovraga, pošaljem u svijet s takvim samopouzdanjem?, kazao je glumac i poslao poruku svjetskim čelnicima, pozivajući ih da razmišljaju o mladoj generaciji i da budu otvorenog uma u prihvaćanju promjena.

VEZANI ČLANCI: 

- Želim da razmislite o tim ljudima i kako uključiti ovu sljedeću generaciju zato što ovdje vidim puno sijedih vlasi, ali ova djeca s kojom imamo posla su drugačija. I ne možemo imati stare običaje i očekivati ​​da radimo nove stvari. Zato vas molim da prihvatite novo, kazao je Wayans. 

Glumac je na društvenim mrežama dobio veliku podršku fanova zbog njegove bezuvjetne ljubavi i podrške njegovom djetetu. "Kakav sjajan čovjek i roditelj. Wow", "Prekrasno. Budući da ovo govori roditelj crnac, poruka je još jača", "Ovakav otac želim biti", samo su neki od komentara.

VIDEO: Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije