Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Baby Lasagna prokomentirao tri rasprodana koncerta: 'Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno!'

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/22
17.05.2024.
u 11:40

Baby Lasagna dojmove o ovako brzoj prodaji koncerta još dijeli. Naime, Marko je otkrio da je tri koncerta rasprodao u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu.

U srijedu u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne koji je zakazan za 12. rujna na zagrebačkoj  Šalati, a oni koji su već u 12:05 pokušali doći do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su bile rasprodane. Ubrzo nakon što su ulaznice nestale javio se i Marko Purišić na Instagramu. "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici te dodao da će održati još jedan koncert i to u petak 13. rujna. Ulaznice za drugi koncert u prodaju su puštene u 16 sati, a rasprodane su vrlo brzo. Zbog toga je dodan još jedan datum, samo dan kasnije, 14. rujna, a i karte za ovaj  događaj planule su brzo. Marko je tada kazao kako će samo tri koncerta održati na Šalati, a za sve one koji nisu uspjeli uloviti svoju ulaznicu nada se da će se vidjeti negdje drugdje tijekom ljeta. No, Baby Lasagna dojmove o ovako brzoj prodaji koncerta još dijeli. Naime, Marko je otkrio da je tri koncerta rasprodao u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu. 

"Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je uz vizual na svom Instagramu.

Podsjetimo, Baby Lasagna je nakon pobjede na Dori i drugog mjesta na Euroviziji najavio kako ga očekuje puno ljeto koncerata, a onaj prvi samostalni najavio je u utorak. Ubrzo nakon što je rasprodan prvi koncert, ulaznice su se brzo našle i u preprodaji. Cijena karte u službenoj prodaji bila je 25 eura, a u preprodaji se dvije karte mogu naći za 80 eura. Odnosno cijena jedna je 15 eura viša.  U drugom oglasu može se vidjeti kako osoba preprodaje 20 karata, a za jednu traži nešto niži iznos- 35 eura.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
1/113

Inače, ranije je otkriveno i da će već 25. svibnja,  nastupiti u rodnom Umagu na Sea Star festivalu. Osim toga, Markov nastup je najavljen na još nekim manifestacija, a i sam glazbenik je otkrio da nakon koncerata u regiji ovo ljeto planira i europsku turneju.

VIDEO Svjetska zvijezda John Newman stiže u Umag: 'Puno sam čuo o Baby Lasagni, veselim se vidjeti nastup'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
17:52 17.05.2024.

Baby Lasagna prokomentirao tri rasprodana koncerta: 'Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno jer pobjednik, šampion i europski dobitnik Eurovizije u poslednji sekund če sada valjda rasprodati tristo koncerta!'

Avatar patkovic
patkovic
19:42 17.05.2024.

to je za sada blanko ček i povjerenje, treba sada napraviti još bar 5-6 dobrih stvari i spotova prije tih koncerata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije