Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slavna glumica kroz suze priznala: 'Silovao me, nisam imala hrabrosti ranije reći'

Sorvino je svoju priču ispričala na konferenciji za novinare koju je organizirao guverner New Yorka, Andrew Cuomo. Političar traži da se ukine zastara za žrtve seksualnog napada.
13. lipnja 2019. u 11:32 43 komentara 49333 prikaza
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/3

Glumica Mira Sorvino jedna je od prvih žrtava koja je progovorila o seksualnom zlostavljanju medijskog mogula Harveya Weinsteina, a u srijedu je prvi put otkrila da je bila silovana.

Nagodio se Najveći negativac pokreta #MeToo žrtvama će isplatiti ovu nevjerojatnu cifru

- Preživjela sam silovanje. Nikada to nisam javno rekla i ne želim ići u detalje - rekla je Sorvino kroz suze i nastavila: - Nisam imala hrabrosti reći to na glas, jer je nekada jednostavno nemoguće priznati da se to dogodilo i činim to ovdje kako bih možda nekome pomogla.

 | Autor : Instagram Asos Foto: Instagram Asos

Sorvino je svoju priču ispričala na konferenciji za novinare koju je organizirao guverner New Yorka, Andrew Cuomo. Političar traži da se ukine zastara za žrtve seksualnog napada.

STUP SRAMA Svi #metoo skandali: Analitičari tvrde da će pokret utjecati i na dodjelu Oscara

Glumica se dotaknula i pokreta #TimesUp i #MeToo. 

- Podrška koju sam dobila bila je divna, ali morala sam ponovno proživjeti neke traume, priznala je i dodala: - Bilo me sram. Mislila sam da sam ja nešto skrivila.

Mira je jedna od prvih koja je optužila Weinsteina za neprimjereno ponašanje. Rekla je da ju je u 1995. kada je snimila film 'Moćna Afrodita za njegovu kompaniju maltretirao u hotelu za vrijeme filmskog festivala u Torontu.

Seksualno zlostavljanje #MeToo na skliskom terenu, Asia Argento nanijela im je štetu

- Počeo mi je masirati ramena, zbog čega mi je bilo jako neugodno, a onda je pokušao i nešto više, lovio me po sobi- rekla je glumica svojedobno.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • komar64:

    Interesantno je kada se sjete progovoriti o tome...obično su ih silovali oni koji su im bankovne račune napunili i medijski eksponirali.

  • Stručnjak:

    Ponestalo para i popularnosti pa se sad sjetila da je "silovana"

  • crocop97:

    Obicna trolerica..."silovanje" nije prijavljiala kada joj je stari prdonja obecao - omogucio uspon u karijeri.Sad kad vise nitko ne zna za nju....sad bi malo medijske paznje! E nece tako zlato moje naivno! Drugo, to je sve pripremanje terena da se ... prikaži još! predsjedniku Trumpu smjesti slicna "kajla" i da ga se opozove...