Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traumatizirana

Slavna glumica kroz suze priznala: 'Silovao me, nisam imala hrabrosti ranije reći'

Foto: Profimedia
1/3
13.06.2019.
u 11:32

Sorvino je svoju priču ispričala na konferenciji za novinare koju je organizirao guverner New Yorka, Andrew Cuomo. Političar traži da se ukine zastara za žrtve seksualnog napada.

Glumica Mira Sorvino jedna je od prvih žrtava koja je progovorila o seksualnom zlostavljanju medijskog mogula Harveya Weinsteina, a u srijedu je prvi put otkrila da je bila silovana.

- Preživjela sam silovanje. Nikada to nisam javno rekla i ne želim ići u detalje - rekla je Sorvino kroz suze i nastavila: - Nisam imala hrabrosti reći to na glas, jer je nekada jednostavno nemoguće priznati da se to dogodilo i činim to ovdje kako bih možda nekome pomogla.

Foto: Instagram Asos

Sorvino je svoju priču ispričala na konferenciji za novinare koju je organizirao guverner New Yorka, Andrew Cuomo. Političar traži da se ukine zastara za žrtve seksualnog napada.

Glumica se dotaknula i pokreta #TimesUp i #MeToo. 

- Podrška koju sam dobila bila je divna, ali morala sam ponovno proživjeti neke traume, priznala je i dodala: - Bilo me sram. Mislila sam da sam ja nešto skrivila.

Mira je jedna od prvih koja je optužila Weinsteina za neprimjereno ponašanje. Rekla je da ju je u 1995. kada je snimila film 'Moćna Afrodita za njegovu kompaniju maltretirao u hotelu za vrijeme filmskog festivala u Torontu.

- Počeo mi je masirati ramena, zbog čega mi je bilo jako neugodno, a onda je pokušao i nešto više, lovio me po sobi- rekla je glumica svojedobno.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 43

KO
komar64
13:14 13.06.2019.

Interesantno je kada se sjete progovoriti o tome...obično su ih silovali oni koji su im bankovne račune napunili i medijski eksponirali.

ST
Stručnjak
12:59 13.06.2019.

Ponestalo para i popularnosti pa se sad sjetila da je "silovana"

Avatar Melankolija
Melankolija
12:17 13.06.2019.

Ni jednoj u usponu karijere nije smetalo, a na zalasku smeta uz naravno, obavezan selfi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije