Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATER IKE MANDURIĆ

Isusovac oštro na Balaševića: 'On je notorni, bezvezni i bezlični prilivoda'

Foto: PIXSELL
1/9
28.12.2017.
u 14:10

- Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'on je zabavan - napisao je pater Ike i izazvao burnu raspravu na Facebooku.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih svećenika pater Ike Mandurić oštro je na Facebooku napao Đorđa Balaševića, koji je prekjučer napunio zagrebačku Arenu.

- Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napunit Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'on je zabavan - napisao je pater Ike i izazvao burnu raspravu na Facebooku.

Dok su jedni branili Balaševića kao mirotvorca, drugi su stali na stranu patera Ike i podsjetili kako je Balašević još prije rata u svojim pjesmama imao šovinističke ispade prema Slovencima i Albancima, a Mandurić je dodao i kako ga je posebno zasmetala pjesma o tetku u kojoj je psovao Boga.

1/9

Komentara 145

JU
juma
14:56 28.12.2017.

Uistinu birati notornog lazova, prevrtljivca i karakternu nulu dva puta za predsjednika, mogu samo oni koji su toliko nezreli da im kroz zivot treba staratelj.

ON
olga novak
14:22 28.12.2017.

U pravu je

Avatar dmitarX
dmitarX
14:36 28.12.2017.

Dobro je rekao, samo komu reći... srbima, polusrbima, jugoslovenima, neukom narodu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije