Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lana Gojak

Sjećamo je se kao bucke Nine, a sada ovako izgleda u badiću

Foto: Youtube Screenshot
1/5
14.09.2018.
u 10:43

Glumica je od snimanja serije "Ne daj se Nina" došla do idealne težine, ali put do tog cilja nije bio jednostavan

Glumicu Lanu Gojak televizijska publika pamti po ulozi bucmaste Nine u seriji "Ne daj se Nina" koja se prikazivala na RTL-u , a bila je hrvatska  verzija serije "Ružna Betty".

Od snimanja te serije prošlo je 11 godina, a Nina je drastično promijenila svoj imidž i skinula je dosta kilograma. Lana zato sada ponosno objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, a put do idealne težine nije bio jednostavan. U intervju za Gloriju priznala je
kako je oduvijek bila sklona debljanju bez obzira na to što se bavila sportom.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Pokušala sam s raznim dijetama, brojila kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila hladnjak sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam mnogo knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara. Gluten i šećere izbacila sam iz prehrane zbog intolerancije, jedem zdravu i balansiranu hranu i imam pet planiranih obroka dnevno. Ne odričem se ničega: kolače, torte pa čak i čokoladu radim sama i napokon, bez grižnje savjesti, uživam u hrani. Uz to sam prije manje od dvije godine počela trčati – rekla je za Gloriju.

 

Ključne riječi

Komentara 10

ZN
Znakovljenagrbu
11:38 14.09.2018.

Večernji; srami se! Žensku normalne težine, i ugodne vanjštine, nazivaš -buckom, a onu preko 90kila -plus size modelom. Pljuc.

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
11:59 14.09.2018.

ima li u večernjem novinara ili samo surfate na poslu!?

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:59 14.09.2018.

Olib s Primorsko-goranskom županijom ima veze koliko i sa Vukovarsko-srijemskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije