Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva je depresija?

Burak se povukao iz javnosti i iznenadio novim izgledom

Foto: Instagram
1/5
14.09.2018.
u 08:31

Omiljeni Bali-beg iznenadio je obožavateljice novim izgledom. Pustio je kosu i brada mu je puno duža

Kroz teško razdoblje prolazi Burak Özçivit, zvijezda turskih sapunica kojeg smo upoznali kao Bali-bega u "Sulejmanu veličanstvenom".

Glumac je pao u depresiju jer su mu se zaredali poslovni neuspjesi i obiteljska drama zbog bolesti punca. Odlučio se zato povući iz javnosti, a teška situacija utjecala je i na njegov imidž.

Pustio je kosu, a bradu i brkove više uopće ne brije i očito se više ne zamara time kako izgleda, što je iznenadilo njegove obožavateljice kad su vidjele nove fotografije glumca na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

 

– Nakon svega osjećam se malo depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim. Ali nije kraj svijeta. Idem dalje i kad se dobro odmorim, vraćam se na posao – rekao je glumac nakon što je znao da mu punac boluje od raka. 

Pogledajte što je Buraka Özçivita dovelo do depresije

 

Komentara 3

AS
Asterixxx1
09:38 14.09.2018.

Koga zanimaju turci ?

Avatar Idler 3
Idler 3
18:41 14.09.2018.

Pa kaj se hrvatski ne veli - burek ?!

WC
wolf_cro
09:51 14.09.2018.

Nakon sveg zla i pustoši koje su ovuda posijali samo nam još trebaju ovakve 'novosti'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije