Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s Maldiva

Severina oduševila pratitelje novom fotografijom: 'Uvijek ista, tako lijepa, uživo još ljepša'

Severina
Foto: Instagram
1/10
20.11.2021.
u 16:00

Pjevačica Severina (49) na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s Maldiva koja je ubrzo skupila preko 15 tisuća lajkova među kojima je bio i onaj glazbenog producenta Filipa Miletića.

Pjevačica Severina (49) na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s Maldiva koja je ubrzo skupila preko 15 tisuća lajkova među kojima je bio i onaj glazbenog producenta Filipa Miletića.

- …možda će žena svilenog bedra.Koja me zove i pruža ruke. Uliti vjetar u moja jedra. Do nove žene, do nove luke... Život je more, život je more, život je more...- napisala je Severina uz fotografiju stihove iz pjesme 'Život je more' Đorđa Balaševića, a ubrzo su se nanizali i brojni komplimenti.

"Moja omiljena","Predivna si", "Još uvijek ista", "Koliko si lijepa, uživo još ljepša", "Moćna žena", "Volimo te svi", samo su neki od komentara pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače, Severina je nedavno s pratiteljima podijelila divnu vijest. Naime, završila je svoj novi album, koji će joj biti 13. studijski album. Nije otkrila ime niti bilo što o albumu, no čini se kako su svi vrlo zadovoljni snimljenim.

-Završetak snimanja albuma obećala sam proslaviti u Splitu… Naravski, uvik sve završava s janjetinom- napisala je pjevačica pored videa u kojemu je montirala lijepe trenutke s proslave s prijateljima. U njemu se tako pojavljuju i njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljice Sonja Dvornik, Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip Miletić, a upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu najviše zaintrigirao pratitelje. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom   

Ključne riječi

Komentara 7

BU
Budak
17:36 20.11.2021.

Plaćeni oglas iako je reklamiranje i promidžba prostitucije zakonski zabranjena u Hrvatskoj.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:36 20.11.2021.

Miči to.

Avatar Klopsek
Klopsek
18:52 20.11.2021.

VL nema šta pisati i Severina im popunjava stranice.HAAAApcihhhh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije