Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskren

Frano iz 'Masterchefa' javio se nakon ispadanja i progovorio o žiriju i ostalim kandidatima: 'Pravi je gad'

Foto: Nova TV
1/5
20.11.2021.
u 13:54

-Nemam namjere ponovno se prijaviti, treba znati staviti točku na neke životne serije i krenuti dalje prema nekim novim iskustvima- dodao je Frane pa otkrio i da bi neke stvari promijenio nakon što je analizirao svoje postupke i odluke u showu.

Frano Kekez za mnoge je bio favorit u Masterchefu, no onda je iznenadio žiri, ali i gledatelje nakon što je namjerno krivo napravio zadano jelo da bude nejestivo i tako napustio show, a sada je podijelio svoje iskustvo te otkrio s kim se posebno zbližio te za koga navija.

-Svojski sam se potrudio da ispadnem u tom momentu, nije to ništa neočekivano- ispričao  je Frano za Dnevnik.hr pa otkrio kako će sudjelovanje u Masterchefu pamtiti kao lijepo iskustvo.

-Zahvalan sam za priliku da se prezentiram, zbog svih ljudi na setu koje sam upoznao, ekipa produkcije je bila prva liga. Naravno pamtit ću konstruktivne kritike, suradnju s ostalim kandidatima, kulinarska iskustva i nove namirnice.

Inače, Frano je povratnik u Masterchef. U prošloj sezoni bio je među top 50, ali se tada nije uspio plasirati među 16 najboljih iako je već i tada pokazao zavidne tehničke vještine, a sada je priznao i da li mu je žao što se ponovno prijavio u show.

-Kada sam napustio show nisam bio siguran, no kada je krenulo emitiranje i kada sam vidio povratne informacije od publike znao da sam ipak napravio nešto pozitivno za sebe- otkrio je Frane koji se neće prijaviti i treći put.

-Nemam namjere ponovno se prijaviti, treba znati staviti točku na neke životne serije i krenuti dalje prema nekim novim iskustvima- dodao je Frane pa otkrio i da bi neke stvari promijenio nakon što je analizirao svoje postupke i odluke u showu.

Foto: Nova TV

-Naravno da bih, analitična sam osoba i često razmatram prijašnja iskustva. Ne mogu se sjetiti što bi sve promijenio, ali definitivno bih se ponovno sukobio u istim situacijama koje su bile konfliktne. Žao mi je što sam se na dan izlaska sukobio s Tomom, zato što je to bio posljednji dan, a bilo je i dana kada smo se slagali. Tomo ima svoj temperament, ali je super lik- ispričao je Frano pa otkrio kako je naučio i više nego što se nadao.

-Ovo je bila malo drugačija verzija showa, nedostajali su nam masterclassovi, no ipak se moglo naučiti i napredovati. Dobivali smo super namirnice i imali smo iscrpan brif s mentorima na čemu sam zahvalan.

Iako se često sukobljavao s ostalim kandidatima, u showu je kaže stekao i prijatelje s kojima planira ostati u kontaktu.

-Iako ne bi ste vjerovali, Marija je jedna od osoba s kojom sam u kontaktu, a čujem se i s Vanjom, Markom i Igorom. Posebno se radujem Ivanu, njegov humor i dječački pristup svijetu uvijek me razvesele i podignu raspoloženje u svakom društvu- dodao je Frane pa istaknuo za koga navija da pobjedi.

-Ivana, pravi je gad, pošteno se bori- kratko je rekao Frano.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom  

 

Ključne riječi

Komentara 1

NN
nn111
21:32 20.11.2021.

Steta sto je otisao, vise mi se Masterchef ne gleda. Pozdrav Frane ako citas i ostani takav, budi svoj - svi imamo svoje mane, tako i ti no tvoje vrline, vjestine i iskrenost uz postenje su ih daleko nadmasili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije