Naslovnica Showbiz Estrada

Arsen mi je rekao: 'Čujem da imate neki film, ali nemate glazbu za njega, pa se preporučam'

Severina je sinoć nastupila na humanitarnom koncertu u Splitu i ispričala anegdotu kada joj se na svoj način javio legendarni šibenski kantautor
09. travnja 2018. u 16:36 4 komentara 1050 prikaza
Severina na humanitarnom koncertu u Splitu
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Severina Kojić dobro je nasmijala publiku na sinoćnjem koncertu pod nazivom "Tako mala tako snažna", koji je održan u splitskom HNK. Pjevačica je tamo nastupila uz TBF, duo Sara & Jappa, te glumce HNK Split.

Na koncertu Emotivan susret: Severina nakon 17 godina srela djevojčicu iz spota

- Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je situacija koje su baš loše, neću o njima. Ali bilo je duhovitih situacija u najgorim momentima za jednu ženu. Pojavio se neki film, a ja sam još uvijek uvjerena da to nitko nikad nije gledao.  U tim situacijama ljudi uvijek pruže podršku, dobila sam tisuće poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sjećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže:

'Kolegice, ja sam čuo da imate neki film, ali nemate glazbu pa se preporučujem - rekla je Severina i dobro nasmijala publiku.

Sredstvima od ovog humanitarnog koncerta namjerava se nabavit informatički program za praćenje obavljanja postupaka uzimanja, obrade, kontrole kvalitete, pohrane krvotvornih matičnih stanica i njihove pripreme za reinfuziju, te adaptirati prostor za izolaciju potrebnu pacijentima prije i nakon transplantacije krvotvornih matičnih stanica, za što je potrebno 1,055.000 kuna.

VEČERNJAKOVA RUŽA 2017. Severina je Ekran dobila kao gošća Večernje škole Kampanja na Instagramu Za Istanbulsku: ministrica Divjak, Severina, Ana Gruica... Severina Kojić na reviji Aleksandre Dojčinović Uvijek jedinstvena Severina iznenadila modnim odabirom, pogledajte što je odjenula za modnu reviju
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar 123456
  123456:

  izgleda kak nitko više ni taj filmek ne gleda pa ga treba malo, poreklamirati - fuuuuuuuuj!!!!

 • mare0801:

  volim kada se netko zna zezati na svoj račun ali ovo je izgledalo kao proračunata "duhovitost".

 • Jerry:

  Haha imala je onaj svoj filmić. Glazba joj nije trebala kad je ona sa svojim dragim uzdisala u duetu😂😂.