Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja na Instagramu

Za Istanbulsku: ministrica Divjak, Severina, Ana Gruica...

Foto: Instagram
1/5
20.03.2018.
u 17:50

Nakon što je ministrica Blaženka Divjak objavila fotografiju na kojoj drži natpis na kojem piše #zaistanbulsku njen primjer su slijedila i brojne poznate osobe

Nakon što je prije nekoliko dana ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj u ruci drži natpis #zaistanbulsku brojne poznate osobe slijedile su njen primjer.

Ratifikaciju Istanbulske konvencije na isti način kao i ministrica Divjak na Instagramu i Facebooku podržale su i brojne poznate osobe među kojima su: Severina, Iva Radić, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Viktorija Rađa, Ana Gruica, Ecija Ojdanić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Tolja.

 

 

 

 

 

#ZaIstanbulsku

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

 

 

• from California with love 💕 • #stopviolenceagainstwomen #zaistanbulsku

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

 

 

 

Komentara 90

NI
nik83
18:06 20.03.2018.

Ne znaš koja je pametnija...

DU
Deleted user
18:03 20.03.2018.

Istanbulski’ bećarac: Mala moja, zrela kruško, ja te ljubim, a ti muško! Ode nasa milijarda Radi Boric i Sanji Sarnavki.

KA
kajinx
18:04 20.03.2018.

Dabogda vam se Istanbulska konvencija odmah primjenila na vaše familije i vaše najdraže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije