Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČ I VODITELJ

Saša Lozar supruzi čestitao godišnjicu braka: 'Staž dulji i od piramida!'

Saša Lozar
Foto: Instagram
1/10
01.09.2021.
u 23:00

U komentarima su im njegovi pratitelji poručili da je prekrasno te im zaželjeli sreću.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar (41) na svojem je Instagram profilu objavio fotografije iz Egipta na kojima mu društvo pravi supruga Marina. Na taj je način njoj čestitao 16. godišnjicu braka. Uz fotografiju je napisao stihove svoje pjesme, a dodao je i još nešto. "Staž dulji i od piramida!", našalio se Lozar s obzirom na fotografiju koju je objavio. U komentarima su im njegovi pratitelji poručili da je prekrasno te im zaželjeli sreću. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Lozar je prošle godine supruzi čestitao godišnjicu na isti način. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se njih dvoje nalazi u krevetu, a vidi se da su se tek probudili. "Sve nam se posložilo. Od prvog susreta do ovog trenutka", napisao je tada pjevač. Podsjetimo i da su se Saša i Marina oženili 2005. godine te imaju kćer Evu (12).

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
06:46 02.09.2021.

Svašta, Ko je taj?

MM
Mamina maza
14:53 02.09.2021.

Ne razumijem to čestitanje godišnjica partneru na društvenim mrežama? Zar onda to tvoj partner treba pročitati na toj društvenoj mreži ili kaj? Pa valjda čestitaš u privatnosti svog doma. Kaj druge boli kuki za tvoju obljetnicu ili kaj već.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije