Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE DEČKO

Pronašla sreću nakon razvoda: Anja Alavanja pokazala trudnički trbuščić

Anja Alavanja
Foto: instagram
1/8
05.02.2021.
u 13:54

Voditeljica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj uživa sa sinom, a ispod majice se nazirao trudnički trbuščić.  - Ozebli dočekali sunce..., napislaa je Anja pokraj fotografije ispod koje su se zaredali komplimenti na račun izgleda.

TV voditeljica i majka dvojice dječaka Anja Alavanja u sretnoj je vezi nakon razvoda od 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca s kojim je provela cijelo desetljeće. Svoju vezu s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem okrunit će dolaskom prinove krajem svibnja. 

Voditeljica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj uživa sa sinom, a ispod majice se nazirao trudnički trbuščić. 

- Ozebli dočekali sunce..., napislaa je Anja pokraj fotografije ispod koje su se zaredali komplimenti na račun izgleda. 

– Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko.

Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti..., rekla je nedavno za Story.

Foto: Instagram screenshot

 Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od Željka Romca. 

– Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. 

Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku, Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost, voditeljica nije htjela mnogo pričati o svom razvodu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:43 06.02.2021.

ko je ta ?

RI
ribar110
14:17 05.02.2021.

Ok neka je trudna i neka im je svima sa srećom, ali zašto je svaki dan na Večernjem pa nije ona sad neka važna osoba. Evo, dobronamjerno Vam ovo pišem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije