Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni glazbenik

Prije dvije godine Marijan Ban povukao se sa scene, a sada se oglasio i mnoge doveo do suza

Foto: Žarko Bašić/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
1/4
30.04.2020.
u 11:48

S vremena na vrijeme bivši frontmen Daleke obale svojoj se publici obrati putem društvenih mreža. Tako je nedavno na Facebooku podijelio snimku kako svome unuku Šimi pjeva uz gitaru, a na Twitteru se pak prisjetio urnebesne anegdote iz srednjoškolskih dana koja je mnoge nasmijala do suza.

Više od dvije godine Marijan Ban ne nastupa sa svojim Diktatorima. Omiljeni splitski glazbenik povukao se sa scene krajem 2017. godine zbog zdravstvenih problema i tako ražalostio svoje mnogobrojne obožavatelje.

1/6

Ipak, s vremena na vrijeme bivši frontmen Daleke obale svojoj se publici obrati putem društvenih mreža. Tako je nedavno na Facebooku podijelio snimku kako svome unuku Šimi pjeva uz gitaru, a na Twitteru se pak prisjetio urnebesne anegdote iz srednjoškolskih dana koja je mnoge nasmijala.

"Sićan se u srednjoj su mi bile napete punije. Uspijem nekako dignit jednu za ples. Obisila mi se oko vrata. Meni lipo.

Šapuće mi: 'Ajme šta si ti lipo visok.' Ja budaletina u transu: 'Ajme šta si ti lipo debela.'

Dalje znate", napisao je Ban i nasmijao do suza pratitelje.

Prije otkazivanja svih nastupa 2017. godine Marijan Ban otkrio je kako njegovo zdravstveno stanje nije najbolje. Liječnici su mu otkrili kilu i aritmiju srca.

– Na sreću, bolest sam otkrio na vrijeme. Moglo je biti pogubno. Četiri doktora su me pregledavala. Ne smijem svirati dok me ne dovedu u red. Vidjet će se sve nakon nalaza. Zasad znam da imam aritmiju i kilu. Sad tek treba ići u detalje, da me ‘skeniraju’. Onda će odrediti terapiju – kazao je Ban i dodao kako je sve posljedica opterećenja i stresa.

– Ja sam O. K., samo se zbog srca ne smijem uznemiravati. Moždani udar sam izbjegao – kazao je tada glazbenik.

Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
12:36 30.04.2020.

Marijan Ban je ljudina bio i ostao. Sjećam se krajem osamdesetih kada su žarili i palili kao Daleka Obala, bili su vrlo popularni. ostali su skromni i normalni kao i tada. Respect

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije