Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć poduzetnicima

Objavljen popis korisnika potpore i na listi su Iva Todorić, Marko Grubnić, Severina

Foto: pixsell
1/4
30.04.2020.
u 10:00

Na popisu poduzetnika koji su  zatražili potporu nalaze se i imena naših poznatih osoba, a PR menadžer Severine Kojić naglasio je kako je ona tražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv.

Hrvatski zavoda za zapošljavanje objavio je popis korisnika potpore za poduzetnike u djelatnostima pogođenima koronavirusom za mjesec ožujak 2020. Prema njihovom izvještaju 83.955 poslodavaca dobilo je potporu od 3250 kuna po zaposlenom, a na popisu poduzetnika koji su  zatražili potporu nalaze se i imena naših poznatih osoba poput Ive Todorić, Severine, Marka Grubnića, Marija Valentića...

Da je Severina za Dobrodošao u klub d.o.o. zatražila potporu saznalo se još prije tjedan dana i tada nam je njezin PR menadžer Davor Grgin objasnio kako su  potporu zatražili Severinini suradnici dok je ona boravila u Srbiji i to su učinili bez njezine suglasnosti i za njezinu samostalnu  djelatnost. - Odmah po saznanju svega, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv - rekao je Grgin.

Marko Grubnić ima registriran obrt za promidžbu i usluge koji se zove Marko Grubnić te je i on dobio potporu, baš kao i Srculence d.o.o. kojem je vlasnica Iva Todorić. Njezin obrt je registriran za nekoliko djelatnosti od pružanja medijskih usluga, prodaja nekretnina, poslove promidžbe...

Pogledajte najbolje trenutke s virtualne dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:12 30.04.2020.

Teatar apsurda!

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:44 30.04.2020.

Ovaj Grubnic bi trebao sam nauciti koristiti Photoshop, zar mora koristiti i placati profesionalce?

DR
DragecVragec
12:20 30.04.2020.

ma baš su zavrijedili Seve i Marko ! katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije