Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Goga i Adam otkrili sve o svojoj vezi: Da čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana

Foto: Instagram
1/4
30.04.2020.
u 09:16

U finalu showa priznali su svima da su zajedno i otkrili su kada se počela rađati njihova romansa.

U finalnoj emisiji showa "Brak na prvu" Gordana je priznala kako je u vezi s Adamom i rekla je kako je od svog supruga iz showa Dejana  počela bježati kada su stvari krenule nizbrdo i u tom trenutku počela se zbližavati s Adamom s kojim je imala bolju komunikaciju i pronašli su mnogo zajedničkih tema. Rekla je kako za vrijeme showa nisu počeli svoju romansu, dogodilo se to tek poslije.

– Dogodilo nam se to da u vezi treba ići korak po korak, nama je trebalo nekoliko susreta da stvorimo pravo prijateljstvo. 
Onda smo shvatili da možemo pričati o bilo čemu, da se možemo otvoriti, da si možemo reći sve probleme i da ćemo se shvatiti i korak po korak izgradila se veza. Shvatili smo da smo slični pa smo odlučili naći se poslije showa da vidimo kako nam ide. Nisam očekivao da će do toga doći, ali sada smo jako sretni i zadovoljni – priznao je Adam u finalu showa.

1/7

U intervjuu koji su dali za RTL Goga i Adam rekli su kako sada žive zajedno i čekaju prinovu, ali ne planiraju još vjenčanje. – Da čekamo bebu, doznali smo uoči blagdana, što je pridonijelo dodatnom uzbuđenju i sreći. Oboje se jako radujemo i jedva čekamo krenuti u šoping po opremu za bebu – rekla je Gordana. Rekla je kako zajedno žive šest mjeseci i otkrila kako provode vrijeme sada kada vladaju posebne mjere zbog pandemije koronavirusa. – Slobodno vrijeme provodimo uglavnom u prirodi, dok kod kuće kuhamo, pogledamo koji film i strpljivo čekamo povratak u normalan život. Otkrili su kako imaju puno zajedničkog, oboje vole putovanja, sport i prirodu.

Pogledajte virtualne nastupe naših glazbenika na Večernjakovoj ruži

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar drug Joža
drug Joža
17:46 30.04.2020.

dvolična osoba - ali svaka roba nađe svog kupca

Avatar Golum
Golum
09:34 30.04.2020.

Zenska dvolicnost. Ona je se s njim zblizila puno prije zato je i odjebavala Dejana svojim idiotarijama. Kad je to pricala ona likusa Lidija je samo slagala odvratne face. Zenska je slucaj za promatranje u sobi 2x2

SI
simezadar
10:30 30.04.2020.

Da nije bilo emisije tko zna nebi se ni ožinija ili udala ovako su se upoznali i čekaju bebu ,to je to samo neka se rađaju bebe to je srića ,sve najbolje im želim 🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije