Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Prepoznajete li popularnog glumca? Dosad neviđenim izdanjem na premijeri novog filma zabrinuo fanove

Foto: Profimedia
1/5
11.05.2024.
u 17:00

Holivudska zvijezda pojavila se na premijeri svojeg novog filma, za koji ujedno i prvi put potpisuje režiju. Poznat kao miljenik žena, 43-godišnji Amerikanac posljednjih godina sve više eksperimentira s imidžem, a najnovijim izdanjem izazvao je reakcije obožavatelja.

Holivudski glumac Chris Pine (43) zahvaljujući atraktivnom izgledu postao je miljenik žena diljem svijeta. Ipak, 43-godišnji Amerikanac posljednjih godina sve više eksperimentira s imidžem, a najnovijim izdanjem na premijeri svojeg novog projekta iznenadio je obožavatelje. 

Kamere su zabilježile zgodnog glumca dok je šetao crvenim tepihom uoči prikazivanja filma 'Poolman', koji ujedno predstavlja Pineov prvi izlet u redateljske vode. Na događaju je napravio pravu predstavu. Prvo se dovezao kombijem tematiziranim u duhu radnje filma u kojem, osim što potpisuje režiju, glumi radnika na bazenu i borca za bolji život u rodnom Los Angelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Nakon izlaska iz vozila glumac je pred fotoreportere stupio u krajnje neobičnom izdanju, ponovno s posvetom njegovom liku iz filma. Naime, Chris je obukao kratke traper hlače, krem košulju kratkih rukava i velikim cvijetom na sebi, ispod koje se jasno vidi majica s natpisom ' Volim Los Angeles'. Na glavi je nosio egzotične naočale crvenkasto-narančastih okvira, koje je stavio preko duge plave kose, a kombinaciju upotpunio bujnom sijedom bradom. 

GALERIJA: Slamao je srca u 90-ima: Danas tvrdi da je zbog vjere na crnoj listi Hollywooda, a evo kako izgleda

1/6

Ova ekscentrična pojava nalikuje karakteru Darrena Barrenmana, Pineovom filmskom liku. Slike s premijere završile su na Instagram profilu 'Just Jared' i ubrzo postale viralne. Šokirani fanovi nisu štedjeli riječi prilikom opisivanja najnovijeg izdanja omiljenog glumca.

- " Chris Pine u svojoj eri los anđeleskog beskućnika", "Bože, koliko mi nedostaje Chris Pine u seksi izdanju", "Jadni čovjek se nikad nije oporavio nakon pljuvačke Harryja Stylesa", "Kriza srednjih godina", "43-godišnjak je preko noći ostario kao 75-godišnjak. Nikad nisam vidio da netko stari takvom brzinom" - samo su neki od komičnih komentara na objavu. 

VEZANI ČLANCI:

'Poolman' je prošle godine prvi put prikazan na filmskim festivalima, a kritičari ga od početka ne štede. Film opisuju kao zubunjujući nered koji ne može spasiti niti Pineova glumačka karizma, s karikaturalnim likovima i  dosadnom radnjom. Ipak, loše kritike nisu pokvarile odlično raspoloženje redateljskog debitanta, što se moglo primijetiti ove srijede. 

Na pitanje o modnim uzorima odgovorio je: - Godinama je to bio Lapo Elkann, on ima nevjerojatan stil - spomenuo je ekstravagantnog talijanskog biznismena pa nastavio: - Trenutno sam opsjednut izgledom Harrisona Forda iz perioda ranih 80-ih. Jako volim cipele u kombinaciji s Levis trapericama i sakoom. On i Tom Selleck. Dakle, sviđa mi se stil 80-ih, otkrio je.

Zvijezda filma 'Wonder Woman' u sretnom je braku s britanskom glumicom Annabelle Wallis, a detalje iz privatnog života skrivaju od očiju javnosti te se zajedno ne pojavljuju ni na ovakvim prigodama. Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljepotice poput glumice Sofije Boutellae i Zoë Kravitz.

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije