Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se spektakl

Pred nama je veliko finale talent showa, u žiriju i poznato glazbeno ime!

Kak se šika talent show
Foto: Vanja Šolin
1/10
13.03.2018.
u 22:48

- Pozivamo sve zainteresirane da dođu u kavanu Kak se šika u Ilici i da se odlično provedu. Ulaz je slobodan, a zabava zajamčena

Nakon više od tri mjeseca, devet fenomenalnih večeri i sati i sati vrhunske zabave, prvi hrvatski urbani talent show Kak se šika došao je do same završnice.

U srijedu 14. ožujka, s početkom u 20 sati, održat će se samo finale nakon kojeg će se znati pobjednik.

Program će i ovoga puta voditi poznati voditelj i glumac Vinko Štefanac, koji je već postao ikona ovog showa. 

Odluku o pobjedniku donijet će žiri u kojem će, kao i uvijek, sjediti akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti, novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač te glazbeni producent Jun Ishida. U ovoj posebnoj prigodi pridružit će im se i jedno poznato glazbeno ime. Naime, organizatori natjecanja dovest će Jadranku Ivaniš Yayu. 

Kak se šika talent show
1/12

Pjevačica Jinxa svojim će prisustvom, ali i komentarima, upriličiti samu završnicu ovog natjecanja.

- Očekujemo odličnu zabavu, kao što je bio slučaj i do sada. U finalu imamo zaista odlične izvođače, bit će to pravi spektakl. Pozivamo sve zainteresirane da dođu u kavanu Kak se šika u Ilici i da se odlično provedu. Ulaz je slobodan, a zabava zajamčena, poručili su organizatori iz marketinške agencije Happy Hipster.

U finalu nastupaju: Trio Zubić-Petrak-Šurbek, Dino Saurić, Mateja Šekelja, Iva Pavić, vokalni sastav Asante, Gloria Dragičević, Valter Ilić, Gabrijel Ivić, Lea Mišura te iluzionist Aryan. Svaki od njih izvest će po dvije skladbe, dok je iluzionist najavio vrhunsku točku koja će sve ostaviti bez daha.

„Kak se šika“ i marketinška agencija "Happy Hipster" najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti nagrade.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije