Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pružile podršku

Poznate Hrvatice tužne zbog Severine: 'Rasplakala sam se čitajući tvoj bolni vrisak'

Foto: Instagram
1/11
29.09.2020.
u 10:37

Nakon još jednog tužnog dana u kojem se morala odvojiti od sina, pjevačica je malenom Aleksandru posvetila emotivan video na svom Instagramu i svojom objavom koju je upotpunila pjesmom Celine Dion 'My heart will go on' mnoge ganula do suza.

Pjevačica Severina ne krije koliko je tužna zbog odvojenosti od sina Aleksandra koji je prije 10 mjeseci privremenom mjerom dodijeljen na skrb ocu Milanu Popoviću.

Nakon još jednog tužnog dana u kojem se morala odvojiti od sina, pjevačica je malenom Aleksandru posvetila emotivan video na svom Instagramu i svojom objavom koju je upotpunila pjesmom Celine Dion 'My heart will go on' mnoge ganula do suza.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan…", napisala je Severina uz video na kojem ju Aleksandar čvrsto grli na brodu.

Neutješnoj Severini obožavatelji su u komentarima odmah pružili podršku, a osim mnogih obožavatelja, javile su se i poneke javne osobe koje ne mogu gledati tugu majke. 

 Domaća spisateljica i bivša voditeljica Josipa Pavić Bernardini bila je jako emotivna te joj priznala da se rasplakala dok je čitala njezinu objavu.

Foto: FIBA/Screenshot

"Draga S, kad misliš da više ne možeš, baš tada najviše trebaš. Jer..., Život voli ustrajne. A ti jesi ustrajna i hrabra i snažna i postojana i topla... rasplakala sam se čitajući tvoj bolni vrisak na papiru. Šaljem ti ljubav i vjerujem u tebe. Vjerujem u ljubav",  napisala joj je.

Voditeljica Karmela Vukov Colić kratko joj je napisala "Grlim te. Grlim vas dvoje divnih.", a Severina joj je odgovorila srcem.

Foto: FIBA/Screenshot

Javila joj se i bivša manekenka i autorica Suzy Josipović. 

"Jednostavno ne razumijem. Ne razumijem takvu vrstu apsurdne nepravde i takav sud koji majci može i smije oduzeti dijete. Ni na 1 dan, a kamali 10 mjeseci i tko zna još koliko. Ne razumijem i nikad neću. Draga moja prijateljice bori se svim oružjem, svim načinima, svaki dan, svaki sat. Iskreno vjerujem da će pravda uskoro ipak pobijediti i da će tvoje dijete biti tamo gdje mu je i mjesto, sa svojom majkom. I nikako drugačije. Al’ svu ovu bol te besane dane i noći tko će nadoknaditi i platiti, rane zavidati, vratiti propušteno", upitala je.

Foto: FIBA/Screenshot

Njezina prijateljica Iva Radić poručila joj je da nema dalje od njih dvoje. 

Osim Hrvatica, javila joj se i bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami koja se prepoznala u njezinoj situaciji.

"Meni već sedam godina podmeću i pokušavaju oduzeti sina. Sedam godina agonije i straha, u tuđoj zemlji i borba još nije prestala. Seve, moraš biti jaka, bori se za svoja prava i svog sina. Imaš svu podršku svih nas. Pravda će pobijediti, vjeruj u Boga", napisala je Selma, a Severina joj je zahvalila na podršci i rekla da govori u ime svih majki koje proživljavaju isto, ali nemaju mogućnost da ih se čuje.

Osim Selme, brojne su joj i kolegice sa srpske estrade pružile podršku poput Tanje Savić, Seke Aleksić, a Severina se svima zahvalila.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Charlie1
Charlie1
12:29 29.09.2020.

S obzirom na ovakve zatrovane odnose između oca i majke djeteta mislim da bi bilo najbolje da im se dijete oduzme i da dvojici gay muškaraca na usvajanje. Podrška LGBT usvajanju djece!

DU
Deleted user
11:20 29.09.2020.

Hoćete i očevima tako slati poruke kad vraćaju djecu???

SA
sasoon
11:13 29.09.2020.

"Ne razumijem takvu vrstu apsurdne nepravde i takav sud koji majci može i smije oduzeti dijete." Molim? A, nema problema kad sud oduzme ocu dijete, što se događa u 90% slučajeva! Gdje ste onda da plačete nad jadnim očevima. Sramite se Suzy Josipović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije