Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamrznuta ljepota

Poznata glumica plijenila pažnju na kraljevskom vjenčanju plastičnim izgledom

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/4
12.10.2018.
u 16:50

Demi je još prije jedanaest godina priznala kako je na zahvate potrošila oko 220 tisuća funti sve u želji za žarko željenim projektima u kojima bi i dalje, unatoč dobi, mogla igrati zavodnice i fatalne žene

Velika Britanija slavi još jedno kraljevsko vjenčanje – ovog puta “kraljičine najdraže unuke” princeze Eugenie i menadžera Jacka Brooksbanka. Prisustvovali su svi članovi kraljevske obitelji osim Camille Parker, a mlada je pozvala i impresivnu listu hoolywoodske A liste.

U kapelici St. George, onu istu gdje su se u svibnju vjenčali princ Harry i Meghan Markle tako se našla Liv Tyler, Cara Delevingne, ali najviše komentara je izazvao “zamrznuti” izraz lica glumice Demi Moore. Demi je još prije jedanaest godina priznala kako je na zahvate potrošila oko 220 tisuća funti sve u želji za žarko željenim projektima u kojima bi i dalje, unatoč dobi, mogla igrati zavodnice i fatalne žene.

Tad je ispričala kako za njen "svježi izgled" ipak nisu zaslužni sati u teretani i zdrava prehrana, već spretni kirurzi s kojima se "druži" cijelo desetljeće.

Liposukcija trbuha i bedara, implatanti u grudima i njihovo podizanje, kemijski peeling kože, podizanje obrva, operacije koljena i injekcije kolagena - sve su to zahvati kojima se podvrgnula 55-godišnja Demi Moore, i to samo zato da bi ju holivudski producenti i dalje smatrali "mačkom" te za nju čuvali uloge fatalnih ljepotica. Kako joj to evidentno nije uspjelo, odlučila je o svemu iskreno progovoriti, smatrajući kako holivudski trendovi za posljedicu imaju "barbarstvo nad zrelim ženama".

Komentara 2

DU
Deleted user
17:49 12.10.2018.

Na njoj su mi najvaznije plasticne cice.

RI
rikavac
18:29 12.10.2018.

Ona je opet bolja nego nase takozvane zvijezde Maja Suput Andja Maric ,Grujica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije