Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s računom

Vlasnik hvarskog restorana ispričao se zbog objave računa Demi Moore

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
03.08.2015.
u 09:47

Objava računa slavne glumice izazvala je brojne negativne komentare

Nakon prilično velikodušne napojnice slavne glumice u hvarskom restoranu Gariful, vlasnik restorana ispričao se za objavu fotografije na svom Facebook profilu.

"Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Račun je objavio jedan od zaposlenika bez mog znanja. Osobno garantiram da je riječ o situaciji koja se više ne može ponoviti", napisao je Ivan Gospodnetić.

Objava računa slavne glumice izazvala je brojne negativne komentare, što je navelo vlasnika na javnu ispriku. Komentari se uglavnom odnose na neprofesionalnost i nepoštivanje privatnosti.

Demi Moore je u Garifulu uživala u domaćoj kuhinji s kćerima Rumer, Tallulah Belle i Scout LaRue Willis te nekoliko prijatelja nakon čega su se ukrcali na brod otplovili. Svojim posjetom Dubrovniku i Hvaru, glumica je potvrdila status tih gradova kao najpopularnijih hrvatskih turističkih destinacija.

 

Kao vlasnik restorana želim se ispričati radi objave računa jednog od naših gostiju. Racun je objavio jedan od...

Posted by RESTAURANT GARIFUL on Sunday, August 2, 2015

>>Slavna Demi Moore s kćerima uživala u Dubrovniku i na Hvaru

>>Nakon tragične smrti mladića, Demi Moore prodaje kuću. Ne želi više kročiti u nju!

Komentara 10

DU
Deleted user
12:01 03.08.2015.

Lazes! Ti si to objavio a sada se pokusavas izvuci. Bili bi mi drago da te jedno vrijeme slavni zaobilaze jer nisi ocito kalibar koji zna s njima...sansu sada treba dati nekom drugom lokalu!

4M
4mazge
12:32 03.08.2015.

lažeš Gospodnetiću! Mićo nije kriv! Ti si objavio sve!

DU
Deleted user
15:42 03.08.2015.

Uopće mu nije žao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije