Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio asistent

Demi Moore pokradena: Ostala bez haljina vrijednih više od 200 tisuća dolara

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
08.05.2015.
u 16:21

Ukradene su redom vrijedne haljine koje je glumica nosila na crvenim tepisima, a procjenjuje se da je ukupna vrijednost oko 200 tisuća dolara

Demi Moore ostala je bez tisuće dolara vrijednih haljina koje su joj navodno ukradene. TMZ piše kako je skupa odjeća glumice nestala iz skladišta smještenog u sjevernom dijelu Los Angelesa u ponedjeljak.

Ukradene su redom vrijedne haljine koje je glumica nosila na crvenim tepisima, a procjenjuje se da je ukupna vrijednost oko 200 tisuća dolara.

Prema pisanju spomenutog portala, Demi u skladištu u kojem su pohranjene haljine nije bila mjesecima, a da je pokradena, otkrio je njen asistent. Nema tragova nasilne provale u skladište, a nema ni snimke koja bi pomogla policiji razriješiti slučaj.

>>Kći slavne glumice priznala: Bila sam zaljubljena u partnera svoje majke!

>>Demi Moore i Orlando Bloom novi par?!

Komentara 1

NI
Nikomah95
19:46 08.05.2015.

Ionako ih nije platila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije