Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOSNA VIJEST

Plus size Lucija rekla je 'da' i zaručila se nasred Straduna

Foto: Facebook
20.08.2017.
u 12:23

Lucija Lugomer i njen zaručnik Danijel Grlić zajedno su već dvije godine

Lucija Lugomer, najpoznatija hrvatska manekenka odjevnih predmeta velikih brojeva, zaručila se s  Danijelom Grlićem nakon dvije godine veze.

Lucija i Danijel zaručili su se tijekom odmora u Dubrovniku, i to nasred Straduna, objavila je manekenka rodbini, prijateljima i pratiteljima njenog profila preko društvenih mreža..

"Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je Lucija u potpisu pod fotografiju na kojoj se radosno smješka sa zaručničkim prstenom na ruci.

Komentara 7

CR
crohumans
13:05 20.08.2017.

Boli me briga čovječe !

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
13:16 20.08.2017.

Jel ovo ruka ili Drniški pršut?

SV
Samo Vinkulja
19:10 20.08.2017.

To što ovog čvarka guraju svaki dan po novinama je dubiozno.ok.simpa je al do vrata.silovnje da je nešto to normalno i da je kao lijepo je kao da je Razija Mujanović miss svijeta.tko nezna tko je ona od mlađih čitatelja neka progugla😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije