Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaposlena besposliča

Paris Hilton za 30. rođendan od dečka dobila sportski automobil

paris hilton
pixsell
17.02.2011.
u 16:43

Osim što već danima partija po Hollywoodu, New Yorku i Las Vegasu, Paris je najavila i svoj reality show, ali i novi album

Besposlena bogatašica Paris Hilton danas je proslavila 30. rođendan i na Twitteru svima obznanila:

– Dečko mi je na dar kupio novi sportski automobil! Prekrasan je i obožavam ga, kako li je velikodušan i sladak! Čudesno!

Automobil, naravno, nije samo jako skup nego i rijedak jer takvih lexusa kakav je Cy Waits darovao svojoj jedinstvenoj Paris proizvedeno je samo 500 u cijelom svijetu.

Razmažena Paris rođendan je počela slaviti unaprijed već u srijedu kada je na hollywoodskim brdima organizirala zabavu u duhu Moulin Rougea, a sada je najavila nastavak slavlja u New Yorku i Las Vegasu.

A poslije slavlja, da ne ispadne da ne radi baš ništa osim što se zabavlja, Paris će snimiti televizijski reality show "The World According to Paris" koji će prikazati i njen privatni život, a najavila je i svoj novi album.

Izvorni tekst pročitati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije