Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka iz 'Superpara'

'Roditelji su poludjeli kad su saznali da je Matea starija od mene i rastavljena'

Foto: RTL
1/4
29.03.2019.
u 17:47

Luka i Matea zajedno su 11 godina i na početku veze im nije bilo lako jer su roditelji negodovali zbog njihove veze. Gledamo ih kao natjecatelje u showu RTL-a "Superpar".

Matea Radić i Luka Zelenčić par je koji se natječe u novom showu RTL-a "Superpar".

Zajedno su 11 godina, a mnogi su sumnjali kako će njihova ljubav  potrajati jer je Matea osam godina starija od Luke.  Luka je u razgovoru s natjecateljem Miroslavom u emisiji razgovarao o odnosu s Mateom i otkrio je kako mu je na početku bilo jako teško.

- Teško nam je bilo na početku jer su moji poludjeli što je Matea starija od mene osam godina, rastavljena i ima djecu, a i njezini nisu bili zadovoljni. Ali nismo se dali i normalno da su na kraju to prihvatili i  njezini i moji.  - iskreno je priznao Luka. 

Dodao je kako je Matejin tata poludio kada je saznao za njihovu vezu.

- Rekao je da pravi vrtić u kući, a i moji su poludjeli jer sam se zaljubio u rastavljenu ženu s dvoje djece. Nismo se dali - kazao je Luka i na kraju su se njihovi roditelji pomirili s činjenicom da se oni vole i kasnije nije bilo trzavica. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar mali322
mali322
21:38 29.03.2019.

Roditelji!?...nisi ih birao i zato uživaj u životu i sreći samo svojoj!

SX
sudbina x
18:16 29.03.2019.

Luka, slušaj roditelje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije