Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rijeci

Ovo joj je 30. po redu: Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala još jedan koncert pa najavila drugi

Osijek: Četvrti koncert Aleksandre Prijović
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/16
19.02.2024.
u 19:47

Aleksandri Prijović je uspjelo ono što nikome do sada nije - napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku. Turneja Od istoka do zapada po hrvatskim gradovima se nastavlja

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u manje od 24 sata rasprodala je ulaznice za najavljeni koncert u Rijeci - 14. travnja, a koje su puštene u prodaju sinoć, pred kraj posljednjeg osječkog koncerta.

- Moja publika je stvarno najbolja na svijetu. Hvala na svakoj kupljenoj ulaznici, na svakoj lijepoj poruci, hvala na ljubavi. Samo da znate da ću vam ispuniti želju - pjevat ćemo i veseliti se zajedno i 15. travnja u Rijeci. Srce mi je ispunjeno – poručila je svojim obožavateljima putem Extra FM-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

Podsjetimo, Aleksandri Prijović je uspjelo ono što nikome do sada nije - napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku. Turneja Od istoka do zapada po hrvatskim gradovima se nastavlja, tako su pred njom još dva koncerta u Rijeci, a u prodaji su karte i za Varaždin. Za Aleksandrine koncerte se sada već tradicionalno traži ulaznica više.

Podsjetimo, na posljednjem koncertu u Osijeku gost joj je bio Nucci, koji je s Aleksandrom otpjevao hit Đerdan.ž

VEZANI ČLANCI

- Znaš koliko te podržavam i volim ono što radiš i zaista mi je jako drago sto si večeras ovdje jer znam koliko te publika voli gdje god dođeš – poručila je Aleksandra. - Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam barem mali dio ove novije povijesti koju pišeš. Drago mi je što uspijeva kroz sve ove koncerte približiti vam koliko je ona stvarno normalna i prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj - kazao je Nucci.

Aleksandri se, na oduševljenje publike, ponovno na pozornici pridružila i majka Borka Mihajlović.

I u Osijek su Aleksandru došli podržati brojni kolege - Boban Rajović, Voyage, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nucci. Bilo je ovo zasigurno pet dana koji će Osječani pamtiti i o kojima će se još dugo pričati.

VIDEO Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
20:14 19.02.2024.

Sramota!

Avatar zoster1
zoster1
06:50 20.02.2024.

Apsolutni užas !

TH
than
22:12 19.02.2024.

Sve je to jedan odličan PR. Eto i ovaj tekst izgleda kao reklama za njen koncert. A dobro, nema se što reći. Ja tu vrstu "kafanske" glazbe jednostavno ne mogu podnijeti, ali izgleda da ima prođu. Nije ni tu vani ništa bolje. I tu se postoje kafanske večere gdje se okuplja exyu scena. Ono što je žalosno je da se ta vrsta glazbe gotovo nije ni slušala, 80/90ih pa ispada da nažalost idemo u neku drugu krajnost - retrogradnu. Više se slušaju ove cajke kod nas nego u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije