Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Opet neuspjeh: Zbog ovoga su četiri para ostala bez bodova

Foto: RTL
1/10
04.04.2018.
u 08:46

Izazov "Jedan na jedan" teško je pao Ružici i Barici, Andrei i Barbari, Vjekoslavu i Davorki te Robertu i Ivanu, koji su prvi put u ovoj sezoni ostali bez bodova jer žiri nije imao što ocijeniti.

U utorak navečer svi su ostali zatečeni situacijom koja će se dugo prepričavati na setu showa Tri, dva, jedan – kuhaj! Čak četiri para nisu uspjela servirati jelo.

Izazov "Jedan na jedan" teško je pao Ružici i Barici, Andrei i Barbari, Vjekoslavu i Davorki te Robertu i Ivanu, koji su prvi put u ovoj sezoni ostali bez bodova jer žiri nije imao što ocijeniti. Simpatične sestrične nisu uspjele na vrijeme servirati svoje jelo te su pred žiri iznijele namirnice u posuđu u kojem su ih i pripremale.

„Ovo je odrađeno perfektno i salata je fantastična, ali neću taknuti kuhaču jer želim biti fer prema ostalima“, kazao je Ivan Pažanin, kojemu je, baš kao i Mateji Domitrović Sabo, bilo žao što Ružica i Barica nisu uspjele servirati hranu na tanjuru jer bi sigurno zaslužile visoke bodove.

U istoj situaciji našle su se i mlade arhitektice te bajkeri iz Istre, koji su uspjeli servirati samo prilog. Unatoč tome što su im prilozi bili iznimno ukusni, članovi žirija složili su se da će i njihova jela ostati neocijenjena, baš kao i ono Vjekoslava i Davorke, koji su prema sudačkom stolu krenuli s jednim malim krumpirićem i jednom malom polpeticom na tanjuru.

„Iz poštovanja prema meni, iz poštovanja prema žiriju, nemojte staviti ovaj tanjur na stol. Sve razumijemo i sve znamo, malo ste danas izgubili busolu tako da je najbolje zaboraviti današnji dan. Nema tuge, nema plakanja, igra je igra“, kazao je Pažanin, a Vjeko je za njega imao spreman odgovor.

„Ovo je isto kao da Šprajc ima vijesti od 20 sekundi, a kod Macole se potukla Torcida i BBB, Putin je napao Ameriku i Plenković je dao ostavku. On to ne bi stigao sve staviti u 20 sekundi, pa tako ni mi nismo stigli sve pripremiti“, našalio se Vjeko. Unatoč tome što pola natjecateljskih parova nije bilo ocijenjeno jer nisu stigli servirati svoja jela, pola ih je ipak stiglo napraviti sve što se od njih tražilo. Najuspješniji u tome bili su Nikolina i Otto, koji su za ukusnu grdobinu sa škampima zaradili ukupno 26 bodova.

„Ne znam jesu li mahali čarobnim štapićem, ali oni su uspjeli kompletno iznijeti svoje jelo koje je bilo jako dobro“, pohvalila ih je Mateja, s kojom se složio i Mate Janković.

„U zadnjih nekoliko izazova briljirate zato što postavljate nove parametre i to je dobro“, zaključio je.

Kada se sve zbroji, tim Zlatno prase sa 143 boda u velikom je vodstvu naspram Starih puca, koje su ostale na 43 boda. Kandidati se moraju što prije uozbiljiti jer će jedan par na kraju tjedna morati napustiti show. Hoće li danas biti uspješniji dan za one koji su  ostali bez bodova, doznat ćete u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije