Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Igrice Bojana i Ana-Marije pod plahtom, pao je prvi seks?

Foto: RTL
1/3
03.04.2018.
u 11:05

Čini se kako se strast između ovog para nastavlja opasno zahuktavati

Tijekom dva mjeseca u Big brother kući neki stanari jako su se zbližili i odnos im je iz prijateljskog prerastao u ljubavni.

Dok Antonio pati i ne  može pronaći zajednički jezik s Lucijom kojoj je otvoreno priznao da je voli, Bojan i Ana-Marija sve su prisniji. Toliko su prisni da su se zaigrali pod plahtama u kući. Svaku večer Ana-Marija ušuškava se pokraj Bojana, no ovog  se puta, uz plahte, Bojan zaklonio i jastukom. 

Čini se da se strast između ovog para nastavlja opasno zahuktavati, piše RTL. Je li riječ o prvom seksu u BB kući, nismo doznali ni iz dnevne emisije niti su Ana-Marija i Bojan priznali što se događalo tu večer. Treći ljubavni par u kući su Anezi i Bogo koji je također otvoreno priznao Anezi kakve osjećaje gaji prema njoj, ali ona mu ne uzvraća onako kako bi on to htio. 

1/50

Komentara 4

DU
Deleted user
12:17 03.04.2018.

Tko to još više gleda

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
12:23 03.04.2018.

VL pokušava dići gledanost sorošovidnici.... ovo bi trebalo označiti kao obilno sponzorirani članak

IS
ispravno
13:04 03.04.2018.

E ovo čekam danima ..jedva dočeko ..u moru problema u Hrvatskoj ovo mi jaaako puuuuno znaaaačiiii ... Halo novinarčići, jel Vam još nije jasno da nas zatupljujete glupostima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije