Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna emisija

Okupilo se društvo iz 'Večernje škole' i oduševili obožavatelje: Evo ponovo na okupu stari školarci i profesor

ARHIVA - Humanitarnoj akciji 'A bebe?' priključile se brojne osobe iz javnog života
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
09.11.2022.
u 21:16

Vratite se na ekrane jer vjerujem da bi jedna od nacionalnih televizija to mogla odraditi i dati vam prostor i emisiju da kao nekad unesete radost među ljude, napisali su im obožavatelji.

Na posljednjem ispraćaju od Nedjeljka Badovinca Jumba, producenta kultne emisije Noćna mora, danas poslijepodne na Mirogoj su bili i Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim i Damir Folnegović gledateljima dobro poznati i kao članovi  kultne Večernje škole. Rijetke su prilike za okupljanje ovog društva, pa je Damir Folnegović ovjekovječio njihov susret fotografijom koju je objavio na Facebooku i izazvao val oduševljenja svih obožavatelja Večernje škole. - Evo  ponovo na okupu stari školarci i profesor Večernje škole - napisao je Folnegović uz fotografiju. 

- Hajde konačno da razveselite hrvatski narod. Bogme, ovo je danas jedna od moćnijih i pozitivnijih fotki na društvenim mrežama. Lijepo Vas je vidjeti zajedno. Kako je dobro vidjeti vas opet. Ma braaaavooooo, veliki pozdrav ekipi. Daj Blaž snimajte nešto....fali narodu dobrog humora i smijeha...Vratite se na ekrane jer vjerujem da bi jedna od nacionalnih televizija to mogla odradit i dati vam prostor i emisiju da kao nekad unesete radost među ljude. Radost koja je potrebna u ovim vremenima, a uz to ste kroz humor uvijek bili kritični i istiniti prema visokopozicioniranim ljudima i situacijama koje se događaju... Žele vas čuti i vidjeti ljudi na ovim područjima koja se oporavljaju nakon Domovinskog rata i posebno od potresa. Pozdrav iz gradića Gline i Sisačko-moslavačke županije - poručili su im obožavatelji.

 

 

Koliku popularnost uživa Večernja škola potvrđuje i gledanost video isječaka iz Večernje škole koji su objavljeni na YouTubeu i svaki ima nekoliko desetaka tisuća pregleda. 

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije