Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boravak u Parizu za "pamćenje"

Odmor u gradu ljubavi za Ivanu Knoll pretvorio se u nimalo ugodnu situaciju koju neće brzo zaboraviti

Ivana Knoll
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
28.11.2021.
u 12:11

Super je ovaj Pariz.  Lijepo mi netko ukrao iz zatvorene torbice sve kartice, dokumente i pare, napisala je na Instagramu najpoznatija navijačica naše nogometne reprezentacije.

Najpoznatija navijačica naše nogometne reprezentacije Ivana Knoll nije ni slutila u kakvu dramu će joj se pretvoriti odmor u Parizu. Grad ljubavi kako mu često tepaju Ivana će pamtiti i po jednom neugodnom iskustvo jer je bila meta kradljivaca i ostala je bez novčanika i dokumenata.

- Super je ovaj Pariz.  Lijepo mi netko ukrao iz zatvorene torbice sve kartice, dokumente i pare. Ostavio mi je slučajno 10 eura, hvala za bakšu, i još zatvorio torbu. Policijska postaja za taj dio grada ne radi, razlog nepoznat. Sve u svemu, ni 24 sata ovdje, a već me cijelu opljačkali. Srećom, shopping sam prije odradila i imam višak putovnicu - opisala je svoje iskustvo Ivana na Instagram storyju. Uskoro je svoje obožavatelje obavijestila i kako se razvijala ova situacija nakon što nije uspjela prijaviti policiji krađu.

Naime, ubrzo joj se putem Instagrama javio zaposlenik jedne optike i javio joj je kako je šetajući po Champs-Élyséesu pronašao novčanik i vjeruje kako pripada njoj. Ivana je kasnije došla u optiku i vraćen joj je novčanik s dokumentima te se u videu zahvalila poštenom nalazniku i sve pozvala da svrate u ovu optiku kada dođu u Pariz te je nahvalila zaposlenike. 

Ivana je popularnost stekla nakon Svjetskog prvenstva u nogometu koje se održalo u Rusiji gdje su svi zamijetili njezine modne kombinacije s prepoznatljivim kockastim uzorkom i uskoro su domaći i svjetski mediji počeli pisati o Ivani, a broj njezinih obožavatelja na društvenim mrežama je rastao iz dana u dan i sada je samo na Instagramu prati 498 tisuća ljudi. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sargu123
13:21 28.11.2021.

Odmara se....od čega?

NN
novo nenormalni
12:30 28.11.2021.

Kako se postaje naj poznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije?

GB
goran.brodsky.3
14:31 28.11.2021.

Gdje ona zivi? U Turskoj? Baksa,pare!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije