Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEDJELJU

Objavljen redoslijed izvođenja pjesama u finalnoj večeri Dore 2024.

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/10
24.02.2024.
u 10:42

Finale izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije održat će se u nedjelju, 25. veljače na Prvom programu u 20:15. Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi te na YouTube kanalu Dore.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) odredila je redoslijed izvođenja pjesama u finalnoj večeri Dore koja će se održati u nedjelju 25. veljače. Očekuje nas pravi spektakl u kojem ćemo čuti 16 skladbi i doznati koja će nas predstavljati u svibnju u Švedskoj.

Redoslijed izvođenja pjesama:

1. Natalie Balmix – DIJAMANTI

2. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – VODU PITI TRIZAN BITI

3. Lana Mandarić – MORE

4. Boris Štok – CAN WE TALK

5. Stefany – SRETNIH DANA DAT’ ĆE BOG

6. Pavel – DO MJESECA

7. Saša Lozar – NE PLAČEM ZBOG NJE

8. Lara Demarin – NE VJERUJEM TI

9. Let 3 – BABA ROGA

10. Alen Đuras – A TAMBURITZA LULLABY

11. eugen – TIŠINE

12. Vatra – SLATKE SUZE, GORKA LJUBAV

13. Damir Kedžo – VOLJENA ŽENO

14. Baby Lasagna - Rim Tim

15. MARCELA – GASOLINE

16. Vinko – LYING EYES

Ne propustite finalnu večer - Dora, izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije u nedjelju, 25. veljače na Prvom programu u 20:15. Osim na HTV1 i HR2, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi te na YouTube kanalu Dore.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, nakon drugog polufinala najviše komentara ali i pregleda na YouTubeu dobio je Baby Lasagna. 

- Baby Lasagna naprijed! Ostali stoj! - jedan je od komentara, a ljudi su pisali i da su im favoriti Baby Lasagna i Marcela. Gledatelji su imali i savjet za svog favorita:

- Samo neka popravi malo baratanje mikrofonom ili koristi naglavni - jedan je od savjeta, a druga obožavateljica dodala je i da bi promijenila njegovu modnu kombinaciju.

- I makne puff rukave, i ono skvotanje na kraju i onda bude dobro. Previše time baca na Finca, ne treba mu to - istaknula je prisjećajući se Kaarije, prošlogodišnjeg predstavnika Finske koji je završio kao drugi prošle godine i pjesmom 'Ch cha cha' privukao puno pozornosti. 

VIDEO: Martin Kosovec uoči nastupa s novom pjesmom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije