Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anja cerar

Gledatelji Dore o novoj voditeljici: 'Zna li se što se događa s njom'

Foto: HRT / Screenshot
1/10
24.02.2024.
u 10:11

Anja Cerar i iskusni Duško Ćurlić vodili su program druge večeri, a ovoj mladoj HRT-ovki ovo je bio prvi ovako veliki angažman.

U petak je održana druga polufinalna večer Dore u kojoj je nastupilo dvanaestero natjecatelja, a prošlo ih je osam. Sada znamo kojih 16 imena će se boriti za prestižni kipić Dore, ali i za nastup na Euroviziji. To su: grupa Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3, Lana Mandarić, Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby Lasagna, MARCELA i Boris Štok. Velika nervoza je vladala prije važnog nastupa među natjecateljima, a svoje prvo veliko pojavljivanje imala je i voditeljica Anja Cerar.

1/99

Naime, Anja i iskusni Duško Ćurlić vodili su program druge večeri, a ovoj mladoj HRT-ovki ovo je bio prvi ovako veliki angažman. Anja inače radi na temi kulture, kao urednica i voditeljica u emisiji Art à la carte te nije toliko poznata široj publici koja je na društvenim mrežama pisala svoje dojmove o tome kako se ona snašla u ovoj ulozi. Nekim gledateljima nije se svidjela Anjina energija.

- Ova voditeljica bez života, kao riba iz ribarnice - poručila je jedna osoba. 

- Zna li se što se događa s voditeljicom - dodala je druga osoba, a neki su imali primjedbe i na Anjinu modnu kombinaciju. Naime, u prvom dijelu večeri nosila je malu crnu haljinu te baloner prekriven šljokicama, a potom se presvukla u crnu haljinu. 

- Voditeljica će do kraja obući suknju ili? - pitali su se.

Foto: Screenshot

Kako se vama svidjela voditeljica Anja Cerar? Glasujte u našoj anketi. 

Inače, Cerar je prije ovog iskustva s nama podijelila svoje dojmove oko svega.

 - Dora je živopisna manifestacija, popkulturni fenomen koji pratim oduvijek i sudjelovati u njoj na ovaj način nadrealan je osjećaj! Sam format je prilično drugačiji od emisije Art à la carte kojom se svakodnevno bavim, ali biti dio eurovizijske eksplozije žanrova jedinstvena je i zabavna prilika. Već su pripreme odlično iskustvo, pogotovo uz sjajnu Maju i zaštitno lice i glas Dore, Duška- prvi su dojmovi koje je s nama podijelila Anja.

Dodaje kako Doru i Eurosong prati oduvijek i kaže kako su obje manifestacije jedinstveni fenomeni — glazbeno, scenski, sa svime što ih prati. – Privlačna mi je upravo ta jedinstvenost, spoj različitih žanrova, osebujnih izričaja i namjera – kaže Anja i dodaje kako se maksimalno oslanja na savjete Duška i Maje koji već imaju iskustva s Dorom i Eurosongom.

– Uz sve profesionalne talente i znanja, prije svega su dragi ljudi, a to je na kraju najvažnije za dobru atmosferu – kaže nam Anja i na pitanje strahuje li od kritika gledatelja odgovara: - Interes javnosti primarno je na Dori, to nije toliko iznenađujuće. Ne strahujem posebno od kritika, one su uvijek dobrodošle i sastavni dio posla. Također, fokus Dore je na izvođačima, mi smo samo podrška!

Inače, u prvoj polufinalnoj večeri Doru je uz Duška vodila Maja Ciglenečki, a Maja, Duško i Anja zajedno će voditi finale.

VIDEO Marcela uoči nastupa u polufinalnu Dore

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagabria4
09:08 25.02.2024.

Ipak nitko se do sada nije približio legendarnom Oliveru Mlakaru

SP
spane
00:21 25.02.2024.

Ne znam koja je dobna struktura ni svjetonazor, ali po meni je Anja imala sve što treba, a za ovakvu manifestaciju, tako i treba. Što je trebala ! Imati pedeset godina i tri metra sukna oko sebe. Reklamirati modne mačkee možda ?

ZA
zagabria4
09:06 25.02.2024.

Anja je zgodna i ok. Ako vodi kulturu znači da je i obrazovana, a ne kao ona umjetna koja je vodila jutarnji program

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije