Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli Dalmaciju

O izborima u Splitu oglasila se i Vlatka Pokos: Bravo Splićani

Zagreb: Velik dio dama crvenim tepihom prošetao je u crnim ili bijelim odjevnim kombinacijama
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
27.06.2022.
u 18:38

Voditeljica i pjevačica u zadnje vrijeme sve više vremena provodi u Dalmaciji, a pohvalila se nedavno i kako je postala članica Torcide Slatine.

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ne skriva koliko voli Dalmaciju, a posebno Split i susjedni mu Trogir te Čiovo. Pratila je i lokalne izbore u Splitu i sretna je rezultatom prema kojem je Ivica Puljak imao 48,69% glasova pa će se za gradonačelnički mandat boriti sa Zoranom Đogašom, kandidatom HDZ-a za kojega je glasovalo 25,72% birača. Uputila je i čestitku Ivicu Puljku.

- Čestitke gospodinu Ivici Puljku i njegovom timu na velikoj pobjedi!!! Bravo Splićani!!! - napisala je Pokos na Instagramu. Nakon što je završila sa sudjelovanjem u showu "Ples sa zvijezdama" Vlatka je ostala u Hrvatskoj i nije se vratila u Kanadu u kojoj je zadnjih nekoliko godina živjela i radila. U zadnje vrijeme sve više vremena provodi u Dalmaciji, a pohvalila se nedavno i kako je postala članica Torcide Slatine.

 

 

- Dalmacija i moje Čiovo i Slatine su čista ljubav i guštanje od ranog jutra! Postala sam počasna članica Torcide Slatine!!! Hvala mojim prijateljima na predivnom tretmanu!!! Neopisivom! I samo da se zna, ja sam po očevoj strani Dalmatinka, Vlajina iz okolice Sinja (Vuković) i Dalmatinka u srcu i duši - poručila je Vlatka dok je ponosno pozirala s majicom Torcide. Nedavno je otkrila i kako je dobila nove poslovne ponude zbog kojih bi se mogla opet vratiti živjeti u Hrvatsku.

- Imam neke jako zanimljive poslovne aranžmane tako da je moguće da ću ostati zauvijek. Ustvari angažman koji je ustvari vrlo poslovan, za jednu stranu kompaniju, stranac je vlasnik i jako mi je drago što me prepoznaju stranci - izjavila je nedavno u IN Magazinu. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu, na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:00 28.06.2022.

Uvijek mi je drago pročitati komentar svjetske žene koja se razumije u gospodarstvo, šport, zdravstveni sustav, modu, vulkane, voćarstvo s naglaskom na uzgoj krušaka i jabuka, natalitet, proizvodnju hrane, kulturu, međunarodni monetarni sustav, isušivanje močvara, ozonske rupe u stratosferi....I još puno toga.

ME
MediciKM
12:50 28.06.2022.

Izgleda da se Vlatka ne misli vratiti u Kanadu. Stvarno je iritantna...najprije pljuje pa se onda natrag vrati. Jesu zatvorili dućan u Kanadi ili je bilo "2 vozi na Črnomerec"?

DO
doberdedec
21:45 27.06.2022.

As ti gospe, .strah me i paštetu otpriti, da ne iskoči ova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije