Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratila se pratiteljima

Srpska pjevačica nastupila u Oslu samo dan prije stravične pucnjave: 'Potreseni smo'

Foto: Instagram
1/12
27.06.2022.
u 15:54

Sara je bila izrazito potresena vijestima pa se pratiteljima obratila na društvenim mrežama i rekla kako se na tom mjestu mogla naći i ona i njezina ekipa.

Najmanje dvije osobe su ubijene, a 21 je ranjena, među kojima 10 ljudi teško, priopćila je policija nakon incidenta u noćnom klubu London Pub u središtu grada Osla u noći na subotu. Hici su bili ispaljeni i na drugim mjestima u blizini. Napadnuti noćni klub je popularan među LGBTQ zajednicom.

Srpska pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, jedna je od izvođača koji su nastupali u Oslu na proslavi LGBTQ zajednice, a njezin koncert održao se baš dan prije strašne pucnjave.

Sara je bila izrazito potresena vijestima pa se pratiteljima obratila na društvenim mrežama i rekla kako se na tom mjestu mogla naći i ona i njezina ekipa.

''Strašna i surova je činjenica da ovakvi događaji podsjećaju neke ljude koliko je važno biti glasan kada su u pitanju ljudska prava i borba protiv nasilja. Duboko suosjećamo s obiteljima žrtava. Nikad ne bismo pomislili da se nešto takvo može dogoditi. Malo je reći da smo moji suradnici i ja potreseni",  napisala je Sara na svom Instagramu nakon što je podijelila videozapise s nastupa samo dan ranije.

Podsjetimo, Sara je nastupila na Beoviziji, srpskoj inačici Dore za pjesmu Eurovizije s pjesmom ''Muškarčina'', no pobjedu je ipak odnijela Ana Đurić Konstrakta.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije