Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li ga?

Njegova scena u kojoj trči postala je legendarna, a on se nakon toga ostavio glume i prijavio u vojsku

Foto: IMDb, Wiki
1/6
13.07.2023.
u 08:00

Michael se, slično svom liku iz hit filma, u stvarnom životu prijavio u vojsku, a službu je završio 2008. godine

Michael Conner Humphreys (38) bivši je dječji glumac koji se proslavio ulogom u kultnom filmu "Forrest Gump", a u kojemu je utjelovio mlađu verziju glavnog lika, čiju je odraslu verziju utjelovio Tom Hanks. Kad je glumio u filmu, imao je tek osam godina, a danas, 30 godina kasnije, izgleda potpuno neprepoznatljivo, a pridružio se i vojsci, slično i kao njegov lik u hit-filmu.

Svi pamtimo jednu od najlegendarnijih scena filma, onu gdje Jenny viče mladom Forrestu, odnosno Michaelu: "Trči Forrest, trči!". 

VEZANI ČLANCI

 

Deset godina nakon filma Michael se prijavio u američku vojsku, a službu je završio četiri godine kasnije, 2008. godine. U razgovoru u emisiji The Paul Leslie Hour 2020. godine govorio je o svojoj glumačkoj karijeri i vremenu provedenom u vojsci, a tom je prilikom priznao da ga je već kao dječaka zanimala vojna tehnologija i da je volio zrakoplove, brodove, tenkove i slične stvari.

"A onda sam snimajući Forresta Gumpa imao izravan kontakt s marincima. Odveli su me u marinsku bazu i pustili su me da obiđem borbeni avion F18 i sve ostalo. Pustili su me da se igram s tim stvarima kao klinac, što je malo više pobudilo moje zanimanje", prisjetio se Michael, koji je iz svijeta filma odavno izašao. 

Michael se danas u javnosti rijetko pojavljuje, a nije baš aktivan ni na profilu na Instagramu, na kojem ga prate dvije tisuće ljudi, a posljednju objavu podijelio je prije godinu dana.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Komentara 2

OB
Oblacni
10:24 13.07.2023.

"Kad je glumio u filmu imao je tek osam godina, a danas, 30 godina kasnije, izgleda potpuno neprepoznatljivo!" Prosto cudno kako je danas toliko drukciji? A kakav bi trebao biti? Valjda da sa 38 izgleda isto kao i sa 8 god.?

DU
Deleted user
09:11 13.07.2023.

Kako da ne to je najpametniji Amerikanac, idol generacije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije